2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice poslaly Radkovice do baráže


Branky


0

Byl to pro oba týmy důležitý zápas. Kasejovice stále ještě přesně nevěděli jak je to s možností postupu do baráže o 1.B Třídu. Hosté zase potřebovali bodovat aby se vyhnuli baráži o udržení. Radkovice nakonec i přes sympatický výkon přišli o body minutu před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas neproměněných šancí

Domácí se snažili v úvodu bejt aktivnějším týmem, hosté však důkladně bránili. Přesto se rodili šance na obou stranách. Oba brankáři ale byli pozorní a nedovolili protivníkovo útočníkům skórovat. Hra byla vcelku vyrovnaná, ale ani jeden z týmů nebyl se stavem spokojen a chtěl skóre strhnout na svou stranu. V prvním poločase se tak diváci nedočkali ždáné branky, i když šance na to byli.

Golovější druhý poločas

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy podobně. Oba se snažili ale bez větší odezvy. První branky zápasu se dočkala zhruba stovka diváků až v 72. minutě. Ale k jejich nelibosti skončila v domácí bráně po samostaném úniku od půlky hriště skóroval František Březina. Hostům ale radost nevydržela dlouho. Hned za dvě minuty setotiž prosadil ostrostřelec domácích Zbyněk Adamec. A bylo tak srovnáno. Když už to vypadalo že oba týmy si rozdělí po bodu a o posledním rozhodnou penalty přišla chvíle Zbyňka Adamce. Ten prošel přes protihráče a polovysokým centrem nalezl Martina Škyrtu a ten z první poslal míč do sítě a stanovil tak skóre na 2:1 pro domácí. Domácí setak mohli radovat, i když nakonec to na postupovou baráž nestačilo. Hosty tento krutý výsledek poslal do baráže o sestup.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Opět jsme nepodali dobrý výkon, sice jsme vyhráli ale dobré to nebylo. Ze začátku jsme neproměnili několik šancí. Bál jsem se o výsledek."

TJ Sparta Radkovice
Jan Kydlíček (vedoucí mužstva TJ Radkovice): "Bylo to vyrovnané utkání, trefili jsme tyčku a nedali dva nájezdy a dostali góla v poslední minutě. Chyběli nám hráči kteří jeli na zápas do francie. Je to škoda, bohužel nás teď čeká baráž."



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , D. Fiala [-] , J. Kopáček [-] (57. J. Vonášek [-] ) , K. Horal [-] - M. Fiala [-] , J. Mašek [-] - Z. Adamec [-] - P. Pružinec [-] (41. M. Topinka [-] ) , J. Šimůnek [-] (64. V. Drnek [-] ) , M. Škyrta [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Brada [-] , J. Horský [-] , T. Kučera [-] (76. J. Vojta [-] ) , M. Hohlberger [-] , M. Oulík [-] , J. Janeček [-] (88. T. Berka [-] ) , K. Valenta [-] , M. Velich [-] , M. Březina [-] , F. Březina [-]

ŽK: 22. P. Pružinec , 22. Z. Adamec , 24. J. Šimůnek , 46. M. Chára - 22. M. Oulík , 24. J. Janeček , 67. F. Březina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěpánovský Michal - CHÁRA Zdeněk (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.