Přímý souboj o čtvrté místo zvládli lépe domácí


Branky


0

Zápas měl nálepku souboje o čtvrté místo. Takže svůj náboj určitě měl. Zápas ovšem vyzněl jasně pro jeden tým, který v podstatě celý zápas přehrával soupeře a zaslouženě tak bere čtvrté místo. Nepomuk se tak musí smířit s místem pátým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start domácích

Zápas se odehrával za krásného počasí, a padesát přihlížejícíh diváků vidělo i krásný fotbal. Začátek zápasu patřil jednoznačně domácím. Ti se dostali do vedení už ve druhé minutě, když z první střeli na brnu skóroval Kamil Mašek. I nadále dominovali domácí. Dařilo se jim držet balon a hrát svou hru. Přicházeli i velké šance ale žádná se nevešla do branky. V 32. minutě se na vápně opřel do balonu Václav Frank a míč skončil na břevně, ale k održenému balonu se dostal Josef Mašek a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Do konce poločasu se hra odvýjela stejně, domácí měli i další příležitosti ale hostujícího brankáře už nepřekonali. Nepomuk se k zakončení dostával jen sporadicky a když už nějaké přišlo poradil si sním Marek Šátra. Poločas tak byl 2:0.

Stejný průběh utkání

Druhý poločas pokračoval v kolejích toho prvního. Převaha domácích byla znatelná ale branky nepřicházely. A tak si na další branky museli fanoušci počkat až do patnácté minuty druhého poločasu kdy se po krásné kombinační akci prosadil Jakub Bernášek. Domácí se ještě nestihli pořádně doradovat a už měli další důvod k radosti. V 63. minutě přidal gól Předenický střelec Josef Majer. V tu chvíli to začínalo zavánět debaklem. Hosté se ale trochu zvedli a ve zbytku utkání se hra srovnala. Ani jeden z brankářů už nekapituloval a zápas, který se odehrál spíše v přátelském duchu tak skončil jasným vítězstvím domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (Hráč TJ Předenice): "Zahráli jsme si pěkný, útočný a kombinační fotbal. Byli jsme lepší a se sezónou jsme se rozloučili skvělým výkonem.!"

FK Nepomuk B
p. Slach (Trenér Nepomuk B): "Domácí byli po celý zápas jednoznačně lepší, měli ještě spoustu šancí. V zápase bylo vidět že o moc už nejde. Zaslouženě vyhráli domácí."



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - J. Sloup [-] , M. Myška [-] , R. Jirák [-] (46. J. Majer [-] ) , D. Procházka [-] , K. Mašek [-] - D. Kasl [-] , V. Frank [-] - P. Kvídera [-] (70. M. Zelenka [-] ) , M. Bruml [-] (46. T. Kadlec [-] ) , J. Mašek [-] (46. J. Bernášek [-] )

FK Nepomuk B
Z. Větrovec [-] - F. Šlehubr [-] , M. Voráček [-] , V. Janoch [-] , D. Šmíd [-] , V. Švec [-] , J. Slach [-] , P. Pavelka [-] , M. Švec [-] , D. Slivoň [-] , L. Zajíc [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lažánek Karel - KOZEL František (N), BOHATÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.