Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny dál bojují o šanci na záchranu...


Branky


2. V. Pikhart (p.) , 27. M. Kasl , 33. M. Kasl , 35. P. Brašna , 39. V. Pikhart , 48. R. Štádler , 65. T. Hupač - 15. J. Roubíček , 53. M. Skřivan
0

Dobřany, kterým už o nic nejde přijely na půdu Letin, ty naopak stále bojují o šanci vyhnout se přímému sestupu a o přežití bojovat v baráži. Vzhledem k vývoji krájské B třídy je situace neúprosná, v zóně sestupu může být namočeno až šest týmu, z toho čtyři přímo a dva do baráže. Letiny, vědomy si této situace vstoupily do utkání s touhou vyhrát. To se jim nakonec podařilo, určitě k tomu přispěl i fakt že hosté přijeli pouze v osmi lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí gólová smršť

Domácí do zápasu vstoupili výborně kdy už ve 2. minutě měli možnost zahrávat penaltu. K té se postavil Vít Pikhart a poslal domácí do vedení. Poté si domácí vytvářeli i další šance ale pojišťovací branku se jim vstřelit nepodařilo. A tak udeřili hosté. Na 1:1 srovnával Jan Roubíček. Domácí byli zaskočeni vyrovnáním a hra se na pár minut srovnala. Nicméně se v 27. minutě domácí dostali opět do vedení. Trefil se Martin Kasl. Tím gólem se odstartovala dvanáctiminutovka která definitivně zlomila odpor oslabených hostů. Za dalších šest minut se znovu prosadil Martin Kasl. Sotva se hosté stihli oklepat už lovili míč ze sítě znovu po střele Petra Brašny. Poslední branku prvního poločasu obstaral Vít Pikhart. Dalo se tak říct že o zápasu bylo rozhodnuto po první půlce.

Klidnější druhá půle

Druhá půle se šla už spíše jen dohrávat, domácí kontrolovali vedení a oslabení hosté neměli dostatek sil na vzrat utkání. Když pak navíc v 48. minutě prošel Radek Štádler přes dva protihráče a z deseti metrů bodlem propálil hostujícího brankáře nebylo už žádných pochyb kdo si připíše tři body. V 53. minutě se hostům povedlo zmírnit stav utkání na 6:2 po brance Milana Skřivana. Domácí využívali menčího počtu hráčů soupeře, držel balon a své akce táhnul hlavně po stranách. Tak se zrodila i poslední gólová akce zápasu. Po brejku zatáhli domácí míč po lajně odkud přišel centr, na ten si naběhl Tomáš Hupáč a z hranice malého vápna z jedničky poslal míč do brány. Závěrečné minuty utkání se už nesly v poklidném duchu. Oba týmy věděly žeo osudu utkání je rozhodnuto a nikam se nehnaly. Domácí tak získali zasloužené tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milan Kůs (hráč, předseda SK Letiny): "Soupeře potkalo to samé co nás minulý týden, přijely na zápas v menším počtu. Nebyl to moc pohledný fotbal.Hosté se sice snažili, byli fotbalový ale my jsme využívali volného prostoru. Vyhráli jsme zaslouženě."




Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - V. Brašna [-] , V. Pikhart [-] , M. Kasl [-] , T. Hupač [-] , V. Klasna [-] (36. R. Štádler [-] ) , M. Matejov [-] (80. J. Baumruk [-] ) , P. Brašna [-] , L. Kohút [-] , R. Přibáň [-] , M. Baxa [-]

TJ Dobřany
J. Voler [-] - J. Roubíček [-] , M. Opatrný [-] , M. Skřivan [-] , M. Brožík [-] , J. Schovánek [-] , J. Král [-] , T. Kydlíček [-]

ŽK: 38. T. Hupač - 60. T. Kydlíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - KLIK Jiří, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.