Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou týmů bojujících o záchranu zvládly lépe domácí Chlumčany...


Branky


0

Chlumčany jsou v pozici, kdy musí sbírat každý bod, aby měly šanci se ještě zachránit. Hostující Vstiš je na tom o něco lépe, ale stále ještě potřebuje uhrát několik budů ,aby měla jistotu záchrany. Hosté měli lepší start do utkání a brzy vedli, poté ale převzali iniciativu domácí a zápas otočili a zaslouženě vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům byl dobrý start do utkání k ničemu

Zápas se odehrával před pěknou kulisou. Na zápas dorazilo přibližně 100 fanoušků. Už v 7. minutě se radovali hosté, když se hlavou prosadil Jiří Čmelínský. Od hostů, to ale bylo pro první poločas vše, pak už začali úřadovat domácí, vytvářeli si šance a přehrávali soupeře. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, kdy se o něj v 17. minutě postaral Jan Havlíček. To domácí ještě víc nakoplo. Dlouho nepřicházely žádné vyložené šance, a tak se na gól čekalo až do 36. minuty, kdy se ve skrumáži před hostující bránou nejlépe zorientoval Tomáš Fořt. A poslal tak domácí do vedení. Když už se poločas chýlil ke konci a všichni očekávali poločasový hvizd, domácí dostali šanci zahrávat ještě volný přímý kop. Ten zahráli nejlépe jak mohli. Balon si našel František Lösch a hlavou zvýšil na rozdíl dvou branek.

Druhý poločas už byl vyrovnanější

Vstiš vstupovala do druhé půlky stím, že se ještě pokusí zápas zvrátit. Naopak domácí si chtěli pohlídat výsledek, a podle toho také probíhal druhý poločas. Nějaké velké šance už nepřicházely. Přesto se diváci dočkali branky, ale spíš než šance to byla obrovská chyba domácího golmana, který se nechal obrat o balón Dominikem Duškem a ten snadno skóroval. Hostům se nedala upřít snaha zápas srovnat, ale domácí je odrazili zpátky, když se v 65. minutě podruhé v zápase prosadil a znovu hlavou po volném přímém kopu František Lösch. Poté si domácí hlídali výsledek, hosty už k ničemu nepustili a sami se do zakončení také nehrnuli. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
Václav Sláma (trenér TJ Chlumčany): "Myslím, že jsme byli jasně lepší a zaslouženě vyhráli. Tým bych pochválil za dobrý výkon."

TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Do zápasu jsme jako už tradičně nastoupili v hodně pozměněné sestavě. Utkání pro nás začalo cellem dobře, když jsme se dostali do vedení po pěkné akci. Bohužel se nám ale nedařilo držet balon a hrát naší hru, a tak ještě do poločasu soupeř otočil utkání. Druhý poločas jsme se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale když jsme se dostali na rozdíl jediné branky soupeř udeřil a bylo to opět o dva a bylo po zápase. Na zápase se hodně projevila naše početná marodka."



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] , T. Fořt [-] (75. L. Chlad [-] ) , J. Havlíček [-] , T. Lachman [-] (88. J. Dobrovolný [-] ) , J. Vajai [-] , P. Šmíd [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - J. Čmelínský [-] (60. V. Zachariáš [-] ) , J. Kraus [-] , P. Purdeš [-] , M. Švec [-] , P. Švec [-] , D. Malý [-] (46. D. Dušek [-] ) , J. Vodička [-] , A. Ježek [-] , T. Krejčí [-] , T. Maday [-]

ŽK: 25. P. Šmíd , 52. T. Beníček - 44. P. Purdeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - JANOUŠEK Jan (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.