3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný neproměněných šancí nakonec ovládli domácí...


Branky


0

V rámci 22. kola okresního přeboru zavítaly Radkovice na hřiště Předenic. Před zápasem oba týmy určitě doufaly v bodový zisk. Po vcelku vyrovnaném utkání ovšem všechny body zůstanou domácím, především díky skvělému výkonu brankáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas poznamenaly výtřžnosti hostujících fanoušků

Začátek utkání byl nervózní a na obou stranách vznikala spousta nepřesností. V desáté minutě musel rozhodčí přerušit zápas kvůli hostujícím fanouškům, jenž se poprali s pořadateli. Když rozhodčí opět nechal pokračovat utkání, jako by na hřiště přišla úplně jiná mužstva. Konečně už přicházely i gólové šance, ale zatím bez gólového účinku. Pak Předenice začaly více napadat rozehrávku hostů a přineslo to kýžené ovoce když Tomáš Kadlec vybojoval míč ve středu pole a po krásné kombinační akci s Josefem Maškem vstřelil první gól zápasu. Poté přidaly i Radkovice a vytvořily si několik slibných příležitostí, avšak pozorného Marka Šátru v brance domácích nepřekonaly. Do konce poločasu se tak stav už nezměnil a do šaten tak odcházeli o něco spokojenější domácí. 

Krásný poločas plný velkých šancí

Druhý poločas začal podobně jako první. K vidění byly opět nepřesnosti, ale šance už přicházely na obou stranách. Možná trochu aktivnější byli domácí, jenž chtěli přidat pojišťovací gól, a to se jim s notnou dávkou štestí povedlo v 61. minutě, kdy Tomáš Kadlec zakroutil míč přímo z rohu do branky hostů. Ten moment jako by byl budíček pro Radkovice, které od té doby začaly tlačit domácí. Snížení přišlo už dvě minutky po druhém gólů domácích, kdy se prosadil Martin Hohlberger. Radkovice začaly ještě více přitápět pod kotlem a hnaly se za vyrovnáním. Proti byl však brankář domácích, který předváděl skvělý výkon. Uklidnění domácím přinesl až v 76. Josef Majer, jenž se prosadil po centru z pravé strany a bylo v podstatě hotovo. Radkovice se sice ještě snažily se zápasem něco udělat, ale gólu už se nedočkaly a odjíždějí tak s prázdnou. Domácí vybojovali cenné vítězství 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Myslím si, že to byl docela pěkný zápas. Měli jsme více šancí a byli jsme aktivnější tým a zaslouženě jsme vyhráli, ale určitě to nebyla lehká práce Radkovičtí nejsou vůbec špatní".

TJ Sparta Radkovice
Jan Kydlíček (vedoucí mužstva): "Dostali jsme nešťastné branky, chvílemi jsme měli i převahu a dostatek šancí abychom nějaký bod odvezli. Šance jsme ovšem neproměnili a proto jsme prohráli. Byl to smolný zápas."



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - K. Mašek [-] , D. Procházka [-] , J. Sloup [-] , M. Myška [-] - T. Kadlec [-] (72. T. Pech [-] ) , V. Frank [-] , R. Jirák [-] , P. Kvídera [-] (87. M. Zelenka [-] ) - M. Bruml [-] (55. J. Bernášek [-] ) , J. Mašek [-] (46. J. Majer [-] ) -

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Brada [-] , T. Kučera [-] , Z. Bultas [-] (90. K. Valenta [-] ) , D. Vondra [-] , M. Hohlberger [-] , P. Vlček [-] , J. Janeček [-] (66. J. Horský [-] ) , M. Velich [-] , M. Březina [-] , F. Březina [-]

ŽK: 66. J. Bernášek - 64. P. Vlček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lažánek Karel - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.