M. Myška 40. (p.)
J. Majer 90.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany jsou po prohře na dostřel poslednímu Dvorci


Branky


40. M. Myška (p.) , 90. J. Majer
0

Předenice si to doma pohlídaly a připisují si všechny tři body. Chlumčany jsou už jen dva body od posledního místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla penalta

Předenice doma přivítaly předposlední tým tabulky a to slibovalo bojovné utkání. Moc fotbalové krásy k vidění od první minuty nebylo a hra byla spíše o soubojích ve středu hřiště. Postupem času začali převyšovat domácí a to se jim taky promítlo i na světelné tabuli, když ve 40. minutě svítilo na tabuli 1 a u hostů 0. O první gól zápasu se postaral z pokutového kopu Marcel Myška. Do konce poločasu už se nic zvláštního nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí Předenice.

Druhou půli rozhodl neuznaný gól hostů a domácí přidali pojistku

Druhá půle už byla poněkud vyrovnanější a šance začaly přibývat na obou stranách. Největší příležitost na vyrovnání měli hosté v 80. minutě, když se jim podařilo vstřelit branku, ale rozhodčí byl proti a písknul ofsajd. Zklamaní hosté se už k vážnějšímu ohrožení brány nedostali a tak z rychlého protiútoku navýšil skóre domácí Josef Majer a stanovil tak konečný stav zápasu na 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany B
Václav Sláma: „Oboustranně podprůměrný zápas. První poločas byli aktivnější domácí a ve druhé půli už se hra vyrovnala. V 80. minutě nám neuznal rozhodčí gól a na konci nám domácí dali další gól z brejku.“



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - K. Mašek [-] (90. M. Zelenka [-] ) , P. Kvídera [-] , D. Procházka [-] , J. Sloup [-] - J. Mašek [-] , V. Frank [-] , M. Myška [-] - J. Majer [-] , M. Bruml [-] (46. D. Kasl [-] ) , J. Mašek [-] (71. R. Jirák [-] ) -

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - M. Zíka [-] , M. Vojáček [-] , J. Vlček [-] , J. Vajai [-] , L. Majer [-] , F. Lösch [-] , J. Janoušek [-] (80. D. Vaněček [-] ) , D. Levora [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] (87. K. Dolanský [-] )

ŽK: 30. P. Kvídera , 82. R. Jirák - 28. M. Vojáček , 78. M. Hůla .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pašek Milan - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), SLÁMA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.