Osová Bítýška porazila Věchnov


Branky


0

Věchnov se po prohře v Osové Bítýšce propadl na sestupovou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali

Ve 24.kolo domácí Bitýška hostila zachraňující Věchnov. Od úvodních minut měli réžií zápasu na své straně domací.
V 9. minutě domácí kopali po sobě tři rohy.Ten poslední Ondra Zeman zahrál na zadní tyč, u které stál zcela volný Vařílek a hlavou poslal domácí do vedení 1:0.
V 15.minutě dali o sobě vědět hosté. Průnik útočníka Ostrýže reflexifně nohou vyrazil Jarda Hršel. Poté opět dominovali domácí. Vypracovali si několik golových příležitostí, ale dokázali pouze jednu využit. A to v 30. minutě, po centru Večeři z pravé strany hlavičkoval Vařílek do tyče a odražený míč nádherně nůžkami do brány poslal Mucha 2:0.

Mucha rozhodl o domácím vítězství

V úvodu druhé půle měl velkou šanci Mucha, ale bránu hostujícího gólmana Starého přestřelil.
V 50. minutě hosté zahrávali z levé strany přímý kop. Centr do vápna se několikrát od hráčů odrazil až míč přistál u kopaček zcela volného Jelínka, pro kterého už nebyl problém překonat bezmocného Hršela 2:1. Po inkasované brance domácí zapnuli na výšší obrátky a v 70. minutě zvýšili na 3:1.To po akci Trojan-Jelínek P. a přízemním centru Vařílka se podruhé trefil Mucha. Další šance už zůstaly nevyužité, a tak útkání skončilo zaslouženou výhrou domácích 3:1.  Věchnov tak bude muset zabojovat o záchranu v příštíkm kole proti Nedvědici.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný: Dnes jsme zaslouženě vyhráli. Po celých devadesát minut jsme měli režii zápasu ve svých rukách. Vítězství mělo být daleko vyšší.

TJ Věchnov
Jiří Jedlička: Zasloužená výhra pro domácí celek.



Počet diváků: 95. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - PROKOP Pavel, CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.