Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Petra Hájka rozhodl o výhře Počítek


Branky


0

Počítky opět zabraly a porazily tým ze špice tabulky Bory 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Od prvních minut bylo zřejmé, že Počítky chtějí navázat na vysokou páteční výhru s Osovou Bítýškou a soupeře z Borů zatlačily na vlastní polovinu. Vyloženou šanci si hráči Transformátoru nevypracovali. Postupem času se hra vyrovnala. Bory nakopávaly míče na zkušeného Špačka, který je velice silný na míči a spoustu soubojů dokázal vyhrát. První branka padla po krásné kombinaci. Pavel Němec zatáhl míč na rohový praporek, přihrál ho Romanu Halamkovi, který krásným centrem oslovil nabíhajícího Petra Hájka, který už neměl problém míč poklidit do poloprázdné branky. Počítky pak zahrávaly sérii rohových kopů, ale bez gólového úspěchu. A tak udeřili hosté z Borů. Milan Špaček si naběhl na vysoký centr a z hranice velkého vápna překvapil Davida Šobeje, kdy hlavou poslal míč přesně do horního rohu branky. Poločas skončil tedy - 1:1.

Hattrick Petra Hájka rozhodl utkání

Počátek druhého poločasu se nesl v poklidném tempu. Mužstva spíše hrála ve středu hřiště a do šancí se dostávala zřídka. Zlom utkání nastal okolo 60. minuty. Petr Hájek utekl po pravé straně a běžel sám z boku na brankáře Pokorného. Toho neskutečně „vykoupal“ a zasunul míč do prázdné branky a bylo to - 2:1 pro Počítky. O dvě minuty později zakombinoval opět aktivní Pavel Němec s Lukášem Slámou a druhý jmenovaný poslal přesnou přihrávku na nabíhajícího Hájka, který nekompromisní ranou do šibenici završil svůj hattrick. Po této brance se Počítky lehce zatáhly a bránily výsledek. Korekce nastala v poslední minutě, kdy Netolický snižoval na konečných - 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Velice úspěšný víkend, kdy jsme dokázali vyhrát obě domácí utkání se silnými soupeři. Chtěl bych poděkovat všem hráčům.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: Začátek zápasu byl ve znamení aktivity domácích, kterou přetavili ve vedoucí branku. Nám se postupem času podařilo vyrovnat hru i skóre. V druhé polovině jsme laxností a nedůslednosti v obranné činnosti nabídli soupeři šance, které stoprocentně využil. Z našeho závěrečného křečovitého tlaku jsme dosáhli už jen snížení celkového výsledku.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - O. Toman [-] , M. Řeháček [-] , F. Toman [-] , D. Odehnal [-] , A. Kment [-] - L. Sláma [-] (61. A. Svoboda [-] ) , R. Schneider [-] (89. T. Straka [-] ) , P. Hájek [-] (85. R. Němec [-] ) - R. Halámka [-] (68. O. Zajíček [-] ) , P. Němec [-] (90. H. Svoboda [-] ) -

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Netolický [-] , J. Dvořák [-] (52. V. Burian [-] ) , T. Brodský [-] , A. Novotný [-] , V. Chalupa [-] , M. Vávra [-] , M. Ochrana [-] (70. P. Beneš [-] ) , P. Vaculík [-] , M. Špaček [-] , J. Netolický [-]

ŽK: 75. D. Šobej - 80. J. Netolický .
Hráči zápasu: A. Kment , P. Hájek - M. Špaček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - HLADÍK Jiří, FILIP Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.