Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vrbice si přijela do Netřebic pro tři body


Branky


0

Netřebice dokázaly vzdorovat třetímu týmu tabulky pouze první poločas, ve druhém poločase hosté přidali tři branky a rozhodli o tom, že Vrbice si odvezla tři body za výhru 4:0. V tabulce Netřebicím patří stále poslední místo, ale důležité utkání je čeká příští týden, kdy budou zajíždět k utkání do Záhornic, a pokud by Netřebice vyhrály, tak by Záhornice přeskočily v tabulce. Vrbice je v tabulce třetí, ale podařilo se jí náskok druhých Žitovlic stáhnout na pouhý jeden bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Herčík poslal hosty do vedení

Podle papírových předpokladů mělo být utkání jasnou záležitostí hostujícího týmu. Vrbice přijela do Netřebic ke svému předposlednímu zápasu sezóny v dobré náladě, jelikož v posledních zápasech se jí dařilo a držela si sérii zápasů bez prohry. V tomto duchu chtěla pokračovat i v zápase s posledním týmem tabulky. Domácí nastoupili opět v osvědčeném rozestavení s hrou pouze na jednoho útočníka. Od úvodu utkání se hrál vyrovnaný fotbal. Domácí svému soupeři nic nedarovali a naopak podnikali nebezpečné průniky, které táhl především aktivní Petr Kubáň. Snažil se centrovat do pokutového území, ale bohužel domácí z toho nedokázali nic vytěžit. Hosté si také vypracovali nějaké šance, ale s nimi si dokázala domácí defenziva s brankářem poradit. Na první branku se tak čekalo až ke konci prvního poločasu. Smolařem se při ní stal domácí Martin Melišík, který se srazil s vyběhnuvším brankářem Václavem Volrábem, míč ani jeden z nich nezasáhl a ten propadl za ně, s ním už neměl problém hostující Petr Herčík, který ho dostal do prázdné brány. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostující Vrbice. 

Hosté dávali branky po domácích chybách

Ve druhém poločase se domácí snažili něco s nepříznivým výsledkem udělat, ale hosté již měli zápas ve svých rukách, začali být aktivnější a dařila se jim kombinace, ale do přímého ohrožení brány se nedostali. Brankově se dokázali hosté prosadit až v 64. minutě, kdy hostující útočník využil zaváhání domácího obránce, obešel i vyběhnuvšího brankáře a přihrál před branku, kde se k míči dostal Miloš Jiránek a se štěstím střelou mezi nohy bránícího Martina Melišíka poslal hosty do dvoubrankového vedení. O další dvě minuty bylo o utkání již rozhodnuto, když dalšího zaváhání domácí obrany dokázal využít Vojtěch Melíšek, který přeloboval domácího brankáře. Domácí se snažili, ale své šance nedokázali přesně zakončovat, ve dvou případech měli i smůlu, kdy při pokusech Josefa Voničky zazvonilo dvakrát břevno. Poslední slovo v zápase tak měl hostující Ladislav Mašek, který svou brankou uzavřel výsledek utkání na 4:0 pro Vrbici. 



Ohlasy k zápasu


Netřebice
Martin Melišík (obránce): "Bylo to vyrovnané utkání, ale soupeř trestal naše chyby. My jsme v útoku nedokázali zakončit. Soupeři musím jen pogratulovat k vítězství."

Vrbice
David Suchochleb (záložník): "Je vidět na Netřebicích, že se něco s fotbalem stalo k lepšímu. První poločas nás hráči domácích překvapili. Bylo vidět, že jsme k tomu přistoupili vlažněji. Druhý poločas se nám povedlo pár dobrých akcí, které skončili brankou. V příští sezoně vidím Netřebice v tabulce výše než jsou teď. Při konzultaci s hráči domácího celku, nám řekli, že přišel nový trenér. Je vidět, že tam odvádí dobrou práci."



Sestavy


Netřebice
V. Volráb [-] - V. Melišík [-] , Z. Bek [-] , M. Melišík [-] , P. Peřina [-] - J. Knížek [-] , M. Pokorný [-] , V. Peterka [-] , M. Bureš [-] , P. Kubáň [-] - J. Vonička [-]

Vrbice
M. Pelc [-] - V. Adamec [-] (65. P. Šulek [-] ) , O. Machek [-] , M. Stryja [-] , J. Novák [-] - L. Mašek [-] , V. Melíšek [-] , D. Suchochleb [-] , M. Jiránek [-] - P. Herčík [-] , T. Midloch [-]

Místo: Netřebice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - BUREŠ Pavel (N), ZELINKA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.