0:6
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubý Jeseník B si přijel do Záhornic pro tři body


Branky


44. P. Otta , 61. D. Hájek (p.) , 70. D. Hájek , 73. T. Hurych , 76. T. Jirouš , 82. D. Hájek
0

Záhornice doma bojovaly, ale bohužel smůlu neprolomily, když doma prohrály s béčkem Hrubého Jeseníka 0:6. Záhornice jsou tak jediným týmem na jaře, který nedokázal získat ani bod, navíc v sedmi zápasech inkasovaly 41 branek. V tabulce jim přesto patří předposlední místo, když těží ze zisku 9 bodů z podzimu. Hrubý Jeseník B naopak na jaře předvádí skvělé výkony, aktuálně se může pyšnit druhou nejlepší obranou v jarní části, když v sedmi zápasech inkasoval pouze 9 branek. V tabulce Hrubému Jeseníku B patří 6. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záhornice inkasovaly gól do šatny

Záhornice měly opět problémy se sestavou, nastupovaly v hodně kombinované sestavě. Hosté měli minulé kolo volno, a tak přijížděli nažhaveni na fotbal s přáním odvézt si tři body. Po úvodním hvizdu bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Hosté svou hrou potvrzovali roli favorita, vytvořili si tlak, ale své šance trestuhodně zahazovali, když se jim nedařilo zamířit přesně mezi tři tyče. Domácí se převážně jen bránili, jejich útočné akce končili na pozorně hrající hostující obraně. Obraz hry se neměnil i v dalších minutách, hosté se snažili vstřelit úvodní branku, ale jejich koncovka byla velmi nepřesná. Když už se domácí pomalu začínali radovat, že proti soupeři uhrají příznivý výsledek v prvním poločase, paradoxně inkasovali. Minutu před koncem prvního poločasu se domácím nepodařilo pořádně odkopnout míč, hostující obránce Petr Otta se do něj opřel a parádně se trefil. Hosté tak vstřelili gól do šatny a odcházeli spokojenější. 

Druhý poločas byl jasně v režii hostí

Druhý poločas nepřinesl žádnou změnu oproti tomu prvnímu. Hrálo se předvším na půlce domácích, kteří se museli bránit tlaku hostí. Z pohledu diváka bylo jen otázkou času, kdy hosté přidají další branku. Na tu si museli hosté počkat až do 61. minuty, kdy byl faulován v pokutovém území Lukáš Krejčík. K míči se postavil David Hájek a nemýlil se. Domácí po druhé inkasované brance začali odcházet fyzicky, rychlejší hosté si začali vytvářet další brankové šance, kdy vše vyústilo v magickou šestiminutovku ze strany hostí, kdy dokázali vstřelit tři branky a svému soupeři odskočit na rozdíl pěti branek. Nejprve v 70. minutě se dokázal podruhé v utkání prosadit David Hájek, když k úžasu všech jeho centr zapadl za domácího brankáře. O tři minuty později hosté přidali další branku, kdy i přes protesty ze strany domácích, kteří se dožadovali odpískání ofsajdu, se dokázal prosadit hostující Tomáš Hurych. Magickou šestiminutovku pak dokonal Tomáš Jirouš, kterého našel krásnou přihrávkou před prázdnou bránou Petr Otta. Pro nejlepšího střelce Hrubého Jeseníka B to tak byla 17. trefa v sezóně. O výsledku zápasu bylo rozhodnuto, domácím zasadil ještě poslední ránu skvěle hrající David Hájek, který dokázal zkompletovat hattrick. Ve zbytku utkání již žádná branka nepadla, domácí dokázali pouze nastřelit břevno, a tak hosté si odvezli tři body za výhru 6:0 nad domácími Záhornicemi.

 



Ohlasy k zápasu


Záhornice
Dominik Douša (záložník): Hosté vyhráli zaslouženě. My jsme měli opět problém se sestavou. První poločas nebyl zas tak špatný, ale ve druhém poločase jsme odešli fyzicky a dostali jsme góly po našich hrubých individuálních chybách. Doufám, že se nám v dalších zápasech podaří prolomit prokletí a na jaře nějakou tu výhru přidáme.

Hrubý Jeseník B
Tomáš Jirouš (záložník): První poločas pro nás byl střelecké trápení. Šance jsme si vytvářeli, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit. Druhý poločas už nám to tam začalo padat a dokázali jsme vstřelit 5 branek a zaslouženě vyhrát.



Sestavy


Záhornice
M. Myška [-] - M. Rais [-] , T. Knobloch [-] , P. Karásek [-] - D. Douša [-] , P. Tyl [-] , J. Šebetka [-] - J. Šmejkal [-] - V. Brzák [-] , J. Beneš [-] , M. Libánský [-]

Hrubý Jeseník B
J. Hájek [-] - P. Otta [-] , J. Jeník [-] , J. Jeník [-] , R. Stránský [-] , T. Kučera [-] , D. Hájek [-] - L. Krejčík [-] , P. Stránský [-] (46. T. Hurych [-] ) - T. Rais [-] , T. Jirouš [-]

Místo: Záhornice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pažout Jan - FUCHS Vlastimil (N), FRCEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.