M. Svoboda 14.
M. Douša 22.
P. Čermák 67. (vl.)
J. Stehlík 69. (vl.)
J. Čížek 76.
5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kladno | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí dominovali


Branky


14. M. Svoboda , 22. M. Douša , 67. P. Čermák (vl.) , 69. J. Stehlík (vl.) , 76. J. Čížek
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek domácím vyšel

V úvodu utkání se hosté dostávali do šancí, avšak domácí tým byl tím prvním, který udeřil. Ve 14. minutě se podařilo prostřelit hostujícího brankáře domácímu Svobodovi a otevřel skóre utkání 1:0. O 8 minut později se skóre opět měnilo a domácí jej navýšili na 2:0, když hostující síť rozvlnil domácí Douša. Ve zbytku poločasu byli opět jako v úvodu aktivnější hosté, avšak bez gólového efektu a když se neprosadili ani domácí, šlo se na poločasovou přestávku za stavu 2:0 ve prospěch domácích.

Pro hosty to bylo nešťastné utkání

Hosté nastoupili do druhé půle s odhodláním něco s výsledkem udělat a poprat se o body. Ale opak byl pravdou. Sice si hosté vytvářeli šance a byli aktivnějšími, ale branku, ani tu čestnou, se jim nepodařilo vstřelit a navíc ještě třikrát inkasovali. Ve druhé půli si hostující tým vstřelil dokonce dva vlastní góly, stalo se tak v 67. a v 69. minutě, tudíž to hosty totálně odrovnalo a už nebyli schopni jakékoliv další akce směrem dopředu a utkání se již dohrávalo. V 76. minutě ještě domácí Čížek zvýšil vedení domácích na 5:0. Pro hosty byl tento výsledek poněkud krutý, ale to je fotbal. Domácí si připsali do tabulky 3 body z domácího prostředí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Klobuky
Jiří Čížek: Toto utkání nás zastihlo v dobré formě, i když jsme měli velkou dávku fotbalového štěstíčka, ale to k fotbalu patří. V dalším utkání musíme zlepšit kombinační hru a přechod do úročné fáze.

SK Kamenné Žehrovice
Kopačínský Alexandr: Dnešní utkání bych shrnul jen krátce. Nebyl to z naší strany špatný zápas, jen jsme nedávali branky a pak nešťastně a i po vlastních gólech inkasovali. Na toto utkání rychle zapomenout a koncentrovat se na další víkend.



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
T. Vítoch [-] - M. Kalík [-] , J. Čížek [-] , A. Dragoun [-] , L. Kubelka [-] - M. Suk [-] , M. Nejman [-] , T. Pinc [-] , J. Říčka [-] - M. Douša [-] , M. Svoboda [-] (80. T. Danda [-] ) -

SK Kamenné Žehrovice
J. Zika [-] - D. Viduna [-] , J. Stehlík [-] , L. Náprstek [-] , R. Kopačinský [-] , V. Kašpar [-] , P. Stehlík [-] , M. Gregor [-] , P. Čermák [-] , F. Cába [-] , M. Širůček [-]

ŽK: 35. P. Stehlík . ČK: 18. M. Širůček .
Hráči zápasu: J. Čížek , M. Svoboda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.