Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov přehrál Žlutice


Branky


0

Žlutice, které vyhrály v posledním zápase nad Bochovem, přivítaly v posledním utkání sezony Vintířov, jenž dokázal zase zvítězit nad Františkovými Lázněmi. A nakonec dokázal vyhrát i nad Žluticemi, čímž se posunul na konečné sedmé místo tabulky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání bylo evidentní, že ani jeden z týmů už se nemůže tabulkou nijak výrazně posunout, a tak to spíše než soutěžní zápas připomínalo utkání přátelského typu. I tak si obě mužstva vytvořila několik příležitostí. Na první branku se ale čekalo až do 34. minuty, kdy utekl domácí obraně Radek Bečvář a přesným zakončením poslal Vintířov do vedení, za kterého se také odcházelo do šaten.

 

Ve druhém poločase dokázaly Žlutice vyrovnat zásluhou Daniela Razíma z pokutového kopu. Dlouho se ale domácí z vyrovnávací branky neradovali, protože už za další čtyři minuty poslal hosty do vedení opět Radek Bečvář. Ještě jednou se však domácí dočkali vyrovnání. Lukáš Kožíšek zakroutil míč z rohového kopu tak přesně, až zapadl do hostující branky. Vypadalo to, že utkání dospěje do svého konce za remízového stavu, jenže dvě minuty před koncem utekl Jiří Duplinský, jenž rozhodl o tom, že Žlutice prohrají v poměru 2:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Poslední zápas, který se zrovna moc nepovedl. Bylo vidět na některých hráčích, že bylo vidět, že se jdou jen proběhnout, takže to mělo na zápas vliv. Vědělo se, jak jsme na tom v tabulce. Mohli jsme i vyhrát, ale ani obě mužstva nehrála dobře.

TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Byl to takový bezstarostný zápas z obou stran. Chtěli jsme vyhrát, protože bychom soupeře přeskočili v tabulce, což se nakonec podařilo. Souhrou všech náhod jsme skončili sedmí, takž jsme spokojení.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Bok [-] , L. Melnyk [-] (55. M. Thai [-] ) , M. Kopelent [-] , V. Černý [-] , J. Píša [-] , D. Razím [-] , L. Kožíšek [-] (70. P. Krejza [-] ) , D. Učík [-] , J. Vorel [-] (80. V. Hrachovec [-] ) , J. Pěnkava [-]

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , Z. Šimek [-] , J. Duplinský [-] , M. Kavur [-] , J. Ševc [-] , J. Štipský [-] , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , M. Klemera [-]

ŽK: 68. J. Pěnkava .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - ŠMAT Robert, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.