5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rotava oslavila první místo vítězstvím nad Bochovem


Branky


24. M. Havel , 45. M. Havel , 55. J. Hanzlík , 60. M. Vázler , 80. R. Prokop
0

Vedoucí celek Rotavy, který už o své prvenství v I. A třídě nemohl přijít, přivítal na své půdě tým Bochova. Domácí hráči chtěli před svými fanoušky potvrdit vítězství v soutěži a to se jim nakonec podařilo, když zvítězili nad Bochovem v poměru 5:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rotava byla od začátku zápasu aktivním celkem, dařila se ji kombinace, ale úvodní branky se ne a ne dočkat. Ta nakonec přišla až ve 24. minutě z kopačky Milana Havla. Bochov si vytvořil také šance ke skórování, jenže žádná nebyla taková aby nesla přívlastek gólová. V poslední minutě prvního dějství se navíc prosadil podruhé Milan Havel a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0.

 

I ve druhém dějství byl vedoucí celek soutěže lepším mužstvem a své fanoušky potěšil dalšími třemi góly. V 55. minutě zvýšil vedení Rotavy Jan Hanzlík a bylo to už 3:0. Za dalších pět minut se hráči domácího Rotasu radovali počtvrté. Přesně totiž mířil Martin Vázler. Bochov, ač se ocitá na předposlední příčce, podal v zápase solidní výkon, jenže ke konci zápasu už jedenáctka, která nemohla kvůli nedostatku hráčů střídat, nestíhala domácím borcům, kteří v 80. minutě vstřelili pátou branku, o kterou se postaral Roman Prokop. Po vítězství 5:0 tak v Rotavě přišly na řadu oslavy zisku historicky prvního místa Rotavy v I. A třídě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: V zápase o nic nešlo ani jednomu týmu. Chtěli jsme se ale rozloučit výkonem vhodný mistrům I. A třídy. Myslím si, že se nám to celkem podařilo, když jsme vyhráli 5:0. Chtěl bych pochválit hráče Bochova za přístup k utkání, které bylo férové, prezentoval se slušným výkonem. Po konci utkání nastoupili oslavy, které probíhají stále. I diváci si přišli na své a společně s diváky jsme oslavili historický titul pro město Rotava a jako pro klub takový. Do kraje nejdeme s tím, že nám chybí mládežnické mančafty, za což by jsme platili velké sankce.




Sestavy


TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] - M. Havel [-] , M. Vázler [-] , J. Klepáček [-] (45. A. Kučera [-] ) , R. Prokop [-] , M. Jandora [-] , J. Hanzlík [-] , R. Hessoun [-] (45. P. Böhm [-] ) , V. Vinš [-] (38. F. Šebeš [-] ) , M. Rohan [-] (70. J. Hessoun [-] ) , P. Jandora [-]

FK SMB Bochov
P. Hazucha [-] - M. Heimerle [-] , J. Podskoč [-] , R. Vonšovský [-] , D. Herman [-] - V. Spejchal [-] , F. Machala [-] , K. Pacinda [-] , A. Rendla [-] , R. Kajzar [-] - J. Vonšovský [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ďugel Pavol - JATI David, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.