Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov rozstřílel Bochov jedenácti zásahy


Branky


25. L. Gašpar , 35. R. Bečvář , 44. J. Ševc (p.) , 49. M. Jonáš , 55. M. Jonáš , 57. M. Kavur , 64. Z. Šimek , 66. Z. Šimek , 77. L. Gašpar , 80. M. Jonáš , 90. R. Bečvář
0

Vintířov, který v minulém kole porazil zálohu Březové přivítal na svém hřišti v rámci 20. kola I. A třídy Bochov, jenž na domácí půdě překvapil Trstěnice, které sestřelil sedmi góly. Na hřišti Vintířova však těžce narazil. Bochovští hráči toho ve Vintířove moc nepředvedl a domů odjel nakonec s jedenácti góly ve vlastní síti.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl vyrovnaný, obě mužstva se snažila otevřít skóre utkání a nevypadalo to na to, že diváci, kterých dorazilo šestapadesát, uvidí jedenáct branek. Na první gól se čekalo do 25. minuty, kdy mířil po kombinační akci přesně Libor Gašpar. Za dalších deset minut už Vintířov vedl o dvě branky, když se trefil Radek Bečvář. Vypadalo to, že se do šaten půjde s dvoubrankovým náskokem Víntířova, jenže to by nemohla přijít ruka hostujícího celku v pokutovém území a následné proměnění pokutového kopu Josefem Ševcem.

 

 

Ve druhém poločase už nedostal Bochov sebemenší šanci s výsledkem něco udělat a v podstatě se stále jen bránil. Vintířov se hnal do útoku a obranou svého soupeře hráči procházeli jak nůž máslem. Už ve 49. minutě zvyšoval náskok Baníku Miroslav Jonáš, který se za dalších šest minut prosadil podruhé a vstřelil tak pátou branku svého týmu.  Vintířov byl v proměňování šancí opravu výborný a postupem času stále zvyšoval svůj náskok. V 57. minutě střílel přesně Marek Kavur po němž se dvakrát prosadil Zdeněk Šimek. Hostující celek neměl v zápase s Vintířovem v podstatě žádnou šanci a svého protivníka nechal mnohdy až trestuhodně procházet svojí obranou, jenž připomínala sýr ementál. V 77. minutě pak zvyšoval na 9:0 svoji druhou brankou v zápase Libor Gašpar. Za další tři minuty přišla třetí branka Miroslava Jonáše, který tak zkompletoval svůj hattrick. O poslední zářez se pak postaral Radek Bečvář, který tak stanovil výsledek 11:0 pro domácí Vintířov. 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Jednoznačně jsme dominovali jak fotbalově, tak psychicky a nedali jsme soupeři žádnou šanci nás ohrozit. Většinu gólů jsme dali po hezkých kombinačních akcích.




Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , L. Gašpar [-] , J. Duplinský [-] , M. Kavur [-] , J. Ševc [-] , Z. Šimek [-] , P. Žemlička [-] , J. Macák [-] , M. Klemera [-]

FK SMB Bochov
J. Novák [-] - V. Spejchal [-] , D. Herman [-] , J. Gallšneider [-] , J. Podskoč [-] , M. Heimerle [-] - D. Hazucha [-] , F. Machala [-] , R. Kajzar [-] - P. Hebert [-] , J. Brabenec [-] -

ŽK: 23. R. Bečvář - 15. J. Brabenec .
Místo: tráva č. 2. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Balhar Ivan - ŠMAT David, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.