Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

18.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jako na houpačce a osm branek. Trstěnice plichtila se Žluticemi


0

Trstěnice, která v posledním utkání dokázala vstřelit čtyři branky, ale čtyři také dostat, přivítala mladý tým Žlutic. V zápase 18. kola bylo opět k vidění osm branek a opět skončil zápas remízou. Po dokonalé přestřelce se tak mohly ze zisku bodu radovat obě mužstva, šťastnější pak byli po penaltách hostující Žlutice, jenž získaly ještě bod navíc.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo nabírat na obrátkách od prvních minut. Skóre utkání bylo otevřené už v 6. minutě, kdy se po krásné uličce se totiž dostal k míči věkem ještě dorostenec Marián Bok a poprvé rozvlnil síť za zády Slivoněho. Hosté se ale z vedení neradovali dlouho. Už za dalších pět minut totiž srovnal Josef Vyšňovský. Po rychlých dvou brankách si vytvořily další šance obě mužstva a trochu nebezpečnější byly Žlutice, které se také dostaly opět do vedení. Ve 35. minutě totiž utekl domácí obraně Daniel Razím, který zkušeně obstřelil brankáře Trstěnice a dával na 1:2. Šance se tvořily na obou stranách, ale skóre zůstalo až do konce poločasu nezměněné.

 

 

Na začátku druhého poločasu se Trstěnice snažila o vyrovnání, kterého se dočkala, ale až v 68. minutě po přesně trefě Václava Bezdičky. Trstěnice byla aktivnější a za další dvě minuty se ujala po zásluze vedení, když svoji druhou branku vstřelil Josef Vyšňovský. Zápas jako řemen ale pokračoval. Za další dvě minuty, tedy v minutě 72., fauloval Štrumpl v pokutovém území a Žlutice zásluhou Daniela Razíma opět srovnaly. Štrumpl navíc za svůj faul uviděl červenou kartu a domácí tak dohrávali v deseti. Aby toho ale nebylo, co se týče vstřelených branek, málo, postaral se Václav Bezdička o další minutu později o čtvrtou branku svého mužstva a bylo to 4:3. Poslední branka zápasu přišla na řadu v 79. minutě. Ve skrumáži před brankou se totiž nejlépe zorientoval Marián Bok a i on se zapsal na listinu střelců podruhé. A protože Trstěnice hrála o deseti a Žlutice měly na hřišti několik zraněných hráčů, tempo hry se zvolnilo a do konce zápasu další branka nepadla. V pokutovým kopek pak byli šťastnější hostující hráči, kteří získali prémiový bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Bylo to trochu dramatické, protože jsme přijeli ve 12 lidech se čtyřmi dorostenci a byli jsme tam trochu na odstřel, ale nakonec se tým semkl a bojoval a hrálo se tak nějak slušně. Nějací zranění hráči dohrávali bez střídání a bylo to zajímavé. V první půli jsme byli asi nebezpečnější, ve druhé půli byli lepší domácí, kteří šli pak do deseti po červené kartě. My jsme ale dohrávali asi v osmi, protože jsme měli zraněné hráče a jen jsme bránili.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - M. Štrupl [-] , J. Kysela [-] - D. Kovárník [-] , J. Šprincl [-] , P. Nečas [-] - F. Kovárník [-] , J. Vyšňovský [-] - V. Bezdička [-] , J. Květoň [-] , M. Pešek [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - D. Učík [-] , M. Kopelent [-] , V. Černý [-] , L. Melnyk [-] , D. Razím [-] , P. Krejza [-] , M. Bok [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-] , D. Vojík [-]

ČK: 72. M. Štrupl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOMASTEK Daniel - ĎUGEL Pavol, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.