1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutice remizovaly doma s Františkovými Lázněmi


Branky


0

Houževnaté Žlutice přivítaly na svém hřišti v rámci 17. kola I. A třídy tým Františkových Lázní, které se v poslední době zvedají a zejména jejich výkon před dvěma koly proti Aši byl výborný. Podobný výkon předvedly i proti Žluticím, jenže těm výborně zachytal brankář a navíc i ony vstřelily jednu branku, a tak zápas skončil remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Žluticemi a Františkovými Lázněmi začali lépe hostující hráči, kteří se aktivně tlačili do útoku a vytvořili si během prvního poločasu několik šancí. Brankář Hladký však dokázal všechny jejich pokusy zlikvidovat. Když navíc Novák neproměnil ve 20. minutě ani pokutový kop, byl stále stav bezbrankový. I na druhé straně se párkrát zapotil brankář Lauko, ale i on udržel v prvním dějství čisté konto a šlo se tak do šaten za stavu 0:0.

 

Do druhého poločasu vstoupily naopak aktivněji Žlutice, kteří také využili ojedinělé zaváhání františkolázeňské obrany a v 50. minutě se zásluhou Václava Černého dostaly do vedení. Z toho se ale radovaly pouze čtvrt hodiny. Po této době se totiž dostal do samostatného úniku Václav Šiman, který využil své zkušenosti a vyrovnal na 1:1. Pak měla obě mužstva další šance, mírně aktivnější byli hosté, ale ani jeden z týmů se další branky nedočkal a utkání tak dospělo až do pokutového rozstřelu. V tom byli šťastnější hosté, kteří tak získali dva body.



Ohlasy k zápasu



FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Začali jsme aktivně a zatlačili jsme domácí na jejich půlce. Asi ve 20. minutě proti domácím pískl rozhodčí penaltu, ale Novák ji zahodil. Celý poločas jsme hráli na jednu branku. Druhý poločas jsme začali s tím, že dáme gól a utkání dotáhneme do vítězného konce. Po naší jediné chybě dal soupeř gól. Pak ale udělali chybu i domácí, Šiman se dostal do úniku a dokázal vyrovnat. Pak jsme měli další šance, ale bohužel jsme je neproměnili. V utkání jsme byli lepším týmem.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Majer [-] , R. Suchánek [-] (39. D. Vojík [-] ) , M. Kopelent [-] , V. Černý [-] (86. M. Thai [-] ) , L. Melnyk [-] , D. Razím [-] , L. Kožíšek [-] , M. Bok [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - F. Novák [-] (64. M. Čvančara [-] ) , V. Šiman [-] , M. Pobjecký [-] (65. M. Podlipský [-] ) , M. Heller [-] , L. Homola [-] , J. Tržil [-] (75. M. Heller [-] ) , B. Petrák [-] , J. Karafiát [-] , S. Šlesingr [-] , M. Falář [-]

ŽK: 32. L. Melnyk - 61. J. Tržil , 70. M. Podlipský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Martin - TALPÁŠ Petr, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.