Šlágr kola vyzněl lépe pro Jiskru Aš


Branky


10. P. Böhm , 27. M. Havel , 39. P. Böhm - 4. L. Vázler (vl.) , 8. J. Hančík , 33. J. Hančík , 40. D. Kubinec , 45. T. Vojík
0

Rotava, která v posledním zápase prohrála na hřišti Merklína 0:4 si chtěla náladu spravit na domácí půdě. Jenže na její hřiště zamířil ten nejsilnější možný soupeř a to druhá Jiskra Aš. Ta nakonec dokázala Rotavu po přestřelce v prvním poločase porazit 5:3 a přiblížit se ji v tabulce na rozdíl jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek nevstoupil do utkání vůbec dobře a už ve 4. minutě musel brankář Boreš lovit poprvé míč zpoza brankové čáry, když mířil přesně Lukáš Vázler. Netrvalo dlouho a Rotava prohrávala už 0:2, protože do branky dopravil míč hostující Jozef Hančík. Po dvou vstřelených brankách byla ašská Jiskra na koni a byla jednoznačně aktivnějším celkem, který si vytvářel jednu šanci za druhou. Postupem času se ale hra vyrovnávala a ke slovu se dostávali i domácí. Ti navíc dokázali díky trefám Milana Havla a Petra Böhma srovnat na 2:2. Přes sto diváků ale v prvním poločase nevidělo pouze čtyři góly, ale rovnou dvojnásobek. Ve 33. minutě se trefil podruhé v zápase Jozef Hančík a bylo to 2:3. Jenže vedení Aši nevydrželo dlouho. Už ve 39. minutě srovnával taktéž druhou brankou v utkání Petr Böhm. Už to vypadalo, že by to s gólovým přísunem mohlo být vše, ale nebylo. Jiskra se do konce první pětačtyřiceti minutovky dokázala prosadit dvakrát zásluhou Dominika Kubince a Tomáše Vojíka a do šaten odcházela spokojenější, když vedla o dvě branky.

 

 

Ve druhém poločase se Rotava snažila o vyrovnání, několikrát soupeře zatlačila v před brankovém prostoru, ale kýžené branky se ne a ne dočkat. Obě mužstva se vystřílela v prvním poločase, na druhý už jim nezbylo střelivo a celkově nesnesla hra ve druhé půli takové kladné hodnocení jako v té první. A protože se ani jeden tým gólově už neprosadil, podlehla první Rotava druhé Aši 3:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Měli jsme špatný vstup do zápasu. První poločas byl celkově takový divoký. My jsme stáhli z 0:2 na 2:2, pak na 3:3, ale vždy po snaze, kdy jsme se snažili narovnat skóre, jsme inkasovali. Celou jarní sezonu nás provází to, že jsme si v posledních utkáních dali několik vlastních branek. Ve druhé půli jsme se snažili něco udělat se skórem, soupeře přitlačit, ale celkově bych řekl, že tempo hry ve druhé půli upadlo na obou stranách a nám se nepodařilo vývoj skóre nějak dorovnat nebo překlopit na naší stranu.

TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: První poločas to byla přestřelka. Začali jsme velice dobře a měli jsme další tři šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Mohli jsme klidně vyhrávat 5:0. Domácí nás pak ale zatlačili a z výborných standardek dokázali vyrovnat na 2:2. My jsme vedli 3:2, ale soupeř zase vyrovnal. Zaplať pán bůh se nám podařilo vstřelit další dvě branky. Domácí nás sice ještě několikrát dostali pod tlak, ale my jsme se ubránili. Měli jsme i my nějaké další šance, ale neproměnili jsme je. Myslím si, že jsme v utkání vyhráli zaslouženě.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - BUŠEK Josef, HODAČ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.