Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 16:30

25.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Huslenky podlehly Valašské Bystřici


Branky


0

Valašská Bystřice přivítala na svém trávníku Huslenky. Zajímavou atraktivní podívanou nakonec dovedli do vítězného konce domácí, kteří zvítězili těsně 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maleňák za stavu 1:0 zlikvidoval pokutový kop

Valašská Bystřice vstoupila do zápasu dobře, měla více ze hry a po dvaceti minutách se dostala do vedení. Přímý kop doletěl až na zadní tyč, kde se nacházel osamocený Radim Macháček, jenž míč umístil hlavou k tyči – 1:0. O pár minut později měli hosté obrovskou příležitost k vyrovnání, po ruce ve velkém vápně se k pokutovému kopu postavil Baletka, ale na brankáře Maleňáka nevyzrál. V další šanci se opět objevil Baletka, ale ani tentokrát nedokázal Maleňáka překonat. Opět zafungovalo staré známé pravidlo „nedáš, dostaneš“, Huslenky nevyužily své šance a byly za to náležitě potrestány, dvě minuty před koncem poločasu udeřil po rychlém brejku Ondřej Vaněk – 2:0. Hosté však na druhou inkasovanou branku zareagovali nejlépe, jak mohli, o pouhou minutu později totiž snížili, gól do šatny po akci Labaje obstaral Radek Koňařík – 2:1.

Domácí naopak penaltu proměnili

Bystřice se v úvodu druhého dějství opět propracovala k dvoubrankovému náskoku, po ruce ve vápně se z penalty nemýlil Petr Pohořelský – 3:1. Ke konci utkání Huslenky otevřely hru, a tak měli domácí několik příležitostí k rychlým brejkům, které ale nedokázali proměnit. Jiskřičku naděje vykřesal pro hosty pět minut před koncem střelou do prázdné branky Jaroslav Slováček – 3:2. Huslenky vrhly všechny síly do útoku, ale nedokázaly ohrozit Maleňákovu branku. Domácí si tak těsné vítězství 3:2 uhlídali a připsali si další tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák - brankář: "Celkově jsme byli mírně lepším celkem, měli jsme i více šancí. Za stavu 1:0 jsem po ruce chytl penaltu, což byl pro zápas asi zásadní moment. Před koncem poločasu jsme zvýšili na 2:0, ale hosté stačili snížit. Byl to pohodový zápas, hrál se líbivý fotbal."

TJ Sokol Huslenky
Marek Hučík - brankář: "Chtěli jsme navázat na předchozí domácí výhru, bohužel potřebujeme spoustu šancí na gól. Škoda trochu nešťastné penalty proti nám, věřím, že bychom při minimálním rozdílu zápas minimálně k pokutovým kopům dotáhli. Každopádně je naše hra o poznání lepší, než z kraje jara. Teď nás čekají dvě derby za sebou. S Halenkovem zkusíme překvapit, proti Hrozenkovu vyhrát musíme."



Sestavy


TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - R. Vlček [-] , M. Bolf [-] , O. Vašek [-] - L. Karafiát [-] , O. Vaněk [-] (70. F. Křiva [-] ) , P. Pohořelský [-] (83. L. Fusek [-] ) , J. Majer [-] (75. T. Mroček [-] ) - J. Vrábel [-] (90. T. Petrůsek [-] ) , D. Bolf [-] , R. Macháček [-]

TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - J. Slováček [-] , T. Zádilský [-] , R. Koňařík [-] (85. A. Šimara [-] ) , O. Baletka [-] , L. Labaj [-] , D. Pisklák [-] , T. Helis [-] , J. Gargulák [-] (31. P. Obr [-] ) , D. Brhlík [-] (35. M. Brhlík [-] ) , V. Hrbáček [-]

ŽK: 49. J. Majer , 83. R. Macháček - 20. J. Gargulák , 64. M. Brhlík , 89. V. Hrbáček .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: ŽMIJÁK Radim - KUBJÁT Miroslav (N), JAŠEK Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.