Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 10:15

24.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

--

Přestřelka v Semetíně nepoznala v základní hrací době vítěze


Branky


22. M. Varga , 36. J. Šrom (p.) , 47. J. Šrom , 66. J. Šrom - 5. M. Ondruch , 12. D. Opálka , 67. M. Ondruch (p.) , 83. J. Vašut
0

Již postupující Semetín hostil na svém hřišti Horní Bečvu. Hosté vedli již 2:0, přesto vedení neudrželi a nakonec sami doháněli dvoubrankové manko. Plusový bod získal v penaltovém rozstřelu Semetín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečva šla brzy do dvoubrankového trháku

Semetín už měl před tímto kolem zajištěn postup do 1.B třídy, a tak se dalo očekávat, že se proti Horní Bečvě bude spíše šetřit. Horní Bečva podobný přístup očekávala a odjela do Semetína urvat alespoň bod, zvláště když Semetín v páteční podvečer odehrál dohrávku 14. kola na hřišti Byniny. Hostům vyšel úvod na jedničku, hned v páté minutě se prosadil Martin Ondruch – 0:1. Bečvané pokračovali v dobrém výkonu a o sedm minut později vedli již o dvě branky, po křídelní akci se do zakončení dostal Domini Opálka, jenž překonal Floriána podruhé – 0:2. Semetín však prokázal kvalitu kádru a ještě do poločasu nepříznivé skóre dorovnal. Ve 22. minutě snížil Martin Varga a o čtrnáct minut později proměnil sporně nařízenou penaltu Jakub Šrom – 1:2, 2:2. 

Seidl nařídil dvě sporné penalty

Semetín převzal iniciativu zápasu a hned dvě minuty po příchodu ze šaten udeřil potřetí, podruhé v utkání se trefil kanonýr Jakub Šrom – 3:2. O necelých dvacet minut později inkasoval Jalůvka počtvrté, když ho potřetí překonal i s přispěním hostujícího hráče Jakub Šrom – 4:2. Jenže Semetín trochu vypl, což hrálo do karet hostům. Minutu po Šromově gólu se rozhodčí Seidl zřejmě rozhodl kompenzovat první pokutový kop a nařídil další spornou penaltu, kterou tentokrát proměnil hostující střelec Martin Ondruch – 4:3. Sedm minut před koncem se hosté dočkali vyrovnání, dlouhý aut na tvrdém trávníku přeskočil gólmana a Jakub Vašut dorážel do prázdné branky – 4:4. Pohledný fotbal nabídl osm branek, ale vítěze musely určit až pokutové kopy.

Druhý bod zůstal doma

Domácí proměnili všech pět pokutový kopů, zatímco hosté pouze tři, a tak druhý bod zůstal v Semetíně.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "Domácí měli po páteční dohrávce, a tak jsme tam chtěli urvat body. Vedli jsme 2:0, ale bohužel jako na podzim jsme vedení ještě v prvním poločase ztratili. Domácí převzali iniciativu a odskočili na 4:2, pak jsme byli zase lepší my a vyrovnali jsme. Byl to pěkný a vyrovnaný fotbal, kteří si chválili jak hráči, tak diváci. Rozhodčí odpískal dvě nesmyslné penalty, na obou stranách jednu, takže nakonec neuškodil ani jednomu týmu."



Sestavy


FC Semetín
M. Florián [-] - O. Pavlinec [-] , M. Smýkal [-] (46. D. Hromada [-] ) , R. Fröhlich [-] , M. Varga [-] , J. Šuška [-] , V. Fabík [-] (46. M. Mikušek [-] ) , V. Sacher [-] (87. O. Sedlák [-] ) , J. Šrom [-] , J. Měrka [-] , M. Olšák [-]

TJ Sokol Horní Bečva
K. Jalůvka [-] - M. Ondruch [-] , T. Vaníček [-] (58. V. Dobeš [-] ) , J. Vašut [-] , J. Solanský [-] , P. Hejný [-] , J. Grenar [-] , D. Opálka [-] , L. Roučka [-] , O. Bártek [-] , P. Roman [-]

ŽK: 87. R. Fröhlich , 89. M. Mikušek - 42. O. Bártek , 90. T. Vaníček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEIDL Miloslav - JANČÁLEK Milan (N), FRANTIŠÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.