0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

23.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládla Choryně


Branky


0

Lhotka přivítala na svém hřišti Choryni. Hosté předvedli lepší výkon a z derby vyválčili jasnou výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ručka držel Lhotku nad vodou

Derby dvou rozdílně vzdálených celků v tabulce nabídl slušnou podívanou za hojné účasti fanoušků obou táborů. Začátek utkání byl opatrný, ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu a neinkasovat. Hosté však prokázali dravé mládí a začali svým napadáním dělat domácím problémy. První branka utkání padla v 19.minutě, Landa poslal do vápna centr, který propadl až k Pavlu Tvrdoňovi, který rybičkou otevřel skóre – 0:1. Hosté útočili zejména po stranách, kde domácím dělal problémy zejména ve formě hrající Jiří Landa. Domácí se nedokázali vypořádat s fungující obranou Choryně a v poločase se nedostali vůbec ke střele. Ke konci půle mohli jít hosté do dvoubrankového vedení, ale Táborský si vylámal zuby na Ručkovi. Domácí brankář chytal výborně a nedovolil Choryni vstřelit pojišťující druhou trefu. 

Kovář vnesl klid do choryňské hry

V druhé půli byli hosté aktivnější, nedávali prostor domácím matadorům Šebestovi a Sovákovi a pouze se čekalo na to, kdy přidají druhou trefu. Důležitý moment přišel v 58. minutě, kdy se dostal na plac Aleš Kovář. Hostující hráč v 78.minutě nacentroval z levé strany přímo na nabíhajícího Tomáše Táborského, který také hlavou překonal Ručku – 0:2. O šest minut později bylo definitivně rozhodnuto. Po hlavičkovém souboji a odraženém míči se ke střele odhodlal nikým nehlídaný Aleš Kovář, který k asistenci přidal také branku a zvýšil už na 3:0. Choryně potvrdila, že má lepší kádr a lepší sezonu a Lhotku i podruhé v tomto ročníku porazila, tentokrát 3:0. 



Ohlasy k zápasu


Lhotka n.B.
Petr Ručka - brankář: "Hosté hráli od začátku útočný fotbal, my jsme ale dobře bránili. Nemohli jsme ale pořádně podržet míč na útočné polovině. Hosté hrají v této sezoně dobře a opět to potvrdili. Jejich obrana je výborná, ani nás nenechali vystřelit. Choryně byla lepším celkem, s dobrou obranou a rychlými hráči. Po zásluze vyhráli."

TJ Sokol Choryně
Luboš Tvrdoň - kapitán: "Naše dravé mládí od začátku vysunulo napadání, nedávali jsme šance ke kombinační hře zkušených borců jako je Šebesta a Sovák, a tak se spoléhali na nakopávané míče na Rosenkrance. Vytvářeli jsme si rychlé úniky po lajnách a to jim dělalo problémy. Měli jsme nebezpečné centry, které ale odehrávali na roh. Měli jsme snad sedm šancí jen v první půli, ale vylámali jsme si zuby buď na zakončení nebo na Ručkovi. Po první brance jsme se trošku uklidnili, ubrali z tempa, a tak hrozila Lhotka, ale měli jen menší převahu. V druhé půli jsme vyčkávali na chyby domácích, které přišly po střídání Kováře."



Sestavy


Lhotka n.B.
P. Ručka [-] - M. Man [-] , L. Trefil [-] , M. Chocholatý [-] - F. Šobora [-] (65. P. Topič [-] ) , P. Rosenkranc [-] , P. Žlebek [-] (37. K. Nohavica [-] ) - P. Bajar [-] - J. Burda [-] , M. Sovák [-] , L. Šebesta [-] (83. P. Hasalík [-] )

TJ Sokol Choryně
P. Podmol [-] - M. Závada [-] (75. J. Mácha [-] ) , K. Landa [-] , L. Hadvičák [-] , P. Tvrdoň [-] , M. Staněk [-] , J. Landa [-] (58. A. Kovář [-] ) , T. Táborský [-] , J. Landa [-] , J. Hadvičák [-] , L. Tvrdoň [-] (55. A. Sovák [-] )

ŽK: 60. L. Šebesta - 74. M. Staněk .
Hráči zápasu: A. Kovář .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - KLANICA František (N), ŠPUREK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.