3:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 15:00

23.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semetín díky výhře v Karlovicích postoupil do 1.B třídy


Branky


19. Š. Králík , 48. A. Mynarčík , 80. M. Šimák (p.) - 33. V. Sacher , 36. M. Varga , 63. J. Šrom , 68. J. Šrom , 84. J. Šrom
0

Nejzajímavější duel 23. kola se odehrál v Karlovicích, místní rezerva divizního klubu přivítala Semetín. Hosté přestřelku zvládli lépe, zvítězili 5:3 a díky třetímu postupu v řadě budou příští sezonu hrát 1.B třídu.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli domácí

Semetín zajížděl do Karolínky s cílem zvítězit a předčasně si zajistit postup do 1.B třídy. Proti však byli domácí hráči, kteří nechtěli svému soupeři dát nic zadarmo. Semetín začal lépe a vypracoval si územní tlak, ze kterého ovšem nerezultovala úvodní branka. Co se nepovedlo hostům, podařilo se domácím. V 19. minutě napřáhl k voleji Štěpán Králík a byla z toho krásná branka – 1:0. Ale Semetín byl nadále aktivnější a o čtvrt hodiny později zaslouženě vyrovnal zásluhou Vítězslava Sachera – 1:1. O chvíli později poslal Semetín do vedení Martin Varga – 1:2. 

Probuzení střelce Šroma vedlo ke třem bodům

Karlovice se v druhé půli nevzdaly a hned srovnaly. Adam Mynarčík se odhodlal k samostatnému úniku a svůj nájezd proměnil střelou mezi Sedlákovy nohy – 2:2. Poté se však probudil hostující gólostroj Jakub Šrom, který opět vrátil vedení na hostující stranu. Po namazání Králíka pelášil na brankáře Bila a nemýlil se – 2:3. O tři minuty později ten samý hráč úřadoval podruhé, po centru Sachera zvyšoval už na 2:4. Domácím se nakonec podařilo utkání zdramatizovat, nařízenou penaltu proměnil Martin Šimák – 3:4. Jenže domácí se z korigující branky dlouho neradovali, skóre zápasu totiž uzavřel třetí brankou v utkání Jakub Šrom. Pro hostujícího střelce to byla 41. trefa v ročníku – 3:5. Semetín tak po dalším výborném výkonu a zisku tří bodů předčasně postoupil do 1.B třídy. 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka B
Adam Mynarčík - záložník: "Dnes nás hosté přehrávali skoro ve všem, byli rychlejší, těžko jsme jim odebírali míče. Neproměnili jsme opět svoje šance a po zásluze jsme prohráli. Ale i tak si myslím, že jsme podali dobrý výkon a nemáme se za co stydět."

FC Semetín
Zdeněk Knebl - vedoucí mužstva: "Jeli jsme do Karlovic vyhrát a využít mečbol k postupu, což se nakonec podařilo. V prvním poločase jsme prohrávali, ale pak jsme po občerstvovací přestávce během chvíle udělali tři změny, které vedly k dvěma rychlým brankám. Šance byly na obou stranách, ale oba gólmani se vyznamenali. Divákům se musel fotbal líbit. Za stavu 2:2 začal úřadovat náš střelec Kuba Šrom, který dal hattrick, a tak jsme v kvalitním utkání zvítězili a v předstihu si zajistili postup do 1.B třídy."



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka B
T. Bil [-] - M. Gášek [-] , R. Gášek [-] - V. Pinkava [-] , Š. Králík [-] - M. Šimák [-] - J. Píšek [-] , J. Maliňák [-] (62. M. Kalus [-] ) , P. Maliňák [-] , A. Mynarčík [-] , J. Langer [-] (87. P. Škrobák [-] )

FC Semetín
O. Sedlák [-] - D. Hromada [-] , M. Mikušek [-] , D. Růžička [-] , V. Sacher [-] , P. Sovák [-] , M. Varga [-] , R. Fröhlich [-] (90. J. Šuška [-] ) , J. Šrom [-] , J. Měrka [-] , M. Olšák [-]

ŽK: 65. J. Langer , 80. V. Pinkava - 25. D. Hromada , 65. D. Růžička .
Hráči zápasu: J. Šrom .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRANTIŠÁK Václav - HEGER Jaroslav (N), MIKUŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.