M. Měkyna 87. (p.)
1:7
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choryně si smlsla na Hrozenkovu


Branky


87. M. Měkyna (p.) - 10. J. Landa , 12. T. Táborský , 32. P. Tvrdoň , 40. J. Landa , 55. J. Landa , 60. P. Tvrdoň , 87. J. Landa
0

Choryně zavítala ve 22. kole na půdu Nového Hrozenkova. Hosté od začátku utkání předváděli ofenzivní smršť a nakonec zaslouženě zvítězili vysoko 7:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině hry bylo rozhodnuto

Nový Hrozenkov urputně bojuje o záchranu v okresním přeboru a proti Choryni potřeboval bodovat. Domácí nastoupili odhodlaně, jenže jako by se zalekli vysunutého presingu choryňských útočníků, a tak v obranných řadách působili nejistě a zbrkle. První větší šance hostí skončila v náručí domácího gólmana Novosada, který stáhl do náruče centr Landy. Na další hostující pokus byl však Novosad krátký. Josef Landa si naskočil na roh a i s přispěním domácího brankáře otevřel skóre – 0:1. O dvě minuty později vedla Choryně o dvě branky, Tomáš Táborský předvedl krásnou individuální akci, když prošel obranou jako nůž máslem a křížnou střelou na vzdálenější tyč překonal Novosada podruhé – 0:2. Domácí se na nic nezmohli a pouze přihlíželi ofenzivnímu koncertu hostí. Přesto mohli snížit. Hadvičák nešťastně prodlužoval míč hlavou na brankáře, domácí útočník vystihl tuto myšlenku a pohotově zakončil, ale brankář Ječmeň přízemní ránu vytěsnil na roh. Do konce poločasu už však úřadovali pouze hosté, v 32. minutě se prosadil Pavel Tvrdoň, na kterého o osm minut později navázal druhou přesnou trefou v utkání Josef Landa – 0:3, 0:4.

Zápas byl v režii bratří Landů

Ve druhém poločase začali domácí držet míč více na kopačkách, ale pouze po hostující šestnáctku. Hráči Choryně výborně napadali, z čehož pramenily chyby v rozehrávce. Zápasu dominovala bratrská dvojice Josef Landa, Jiří Landa. Druhý jmenovaný dělal zejména svými rychlými náběhy domácím velké problémy, navíc připravoval šance svému bratru Josefovi jako na zlatém podnose. První jmenovaný jednu z nich proměnil a svou třetí brankou v zápase zvýšil už na 5:0. Po hodině hry se podruhé v zápase trefil také Pavel Tvrdoň a domácí byli už opravdu zralí na ručník – 0:6. Výborně hrající Jiří Landa se v 87. minutě také dočkal, když ke čtyřem asistencím přidal branku na 7:0. Hrozenkov ale okamžitě korigoval, po faulu Závady ve vápně proměnil pokutový kop Marek Měkyna. Domácí na hosty vůbec nestačili a nakonec prohráli vysoko 1:7. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Choryně
Luboš Tvrdoň - kapitán: "Čekali jsme boj, protože Hrozenkovu jde o všechno v boji o záchranu. Šli do zápasu s odhodláním nechat všechny body doma. Jenže domácí jako by se nás zalekli a působili zbrkle a nejistě. Zápas byl v naší režii. Snaha se domácím nedala upřít, ale takto o záchranu bojovat nejde."



Sestavy


TJ Sokol Nový Hrozenkov
J. Novosad [-] - M. Orság [-] , M. Kulčák [-] , O. Šulák [-] (64. P. Orság [-] ) , R. Kalina [-] , R. Ohryzek [-] (50. R. Šiška [-] ) , J. Mazáč [-] , T. Štuler [-] , M. Měkyna [-] , M. Orság [-] (68. D. Kučera [-] ) , M. Vráblík [-]

TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - M. Závada [-] , A. Sovák [-] , L. Hadvičák [-] , P. Tvrdoň [-] , M. Staněk [-] , J. Landa [-] (75. J. Mácha [-] ) , T. Táborský [-] , J. Landa [-] , J. Hadvičák [-] , L. Tvrdoň [-]

ŽK: 19. J. Landa .
Hráči zápasu: J. Landa , J. Landa .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.