4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupový souboj dopadl lépe pro Halenkov


Branky


0

Ve šlágru kola přivítal druhý Halenkov první Semetín. Oba celky bojují o postup do vyšší soutěže, a tak nebylo o motivaci nouze. Domácí mužstvo předvedlo lepší výkon a Semetín nakonec rozdrtilo vysoko 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tydlačka nůžkami zvyšoval na 2:0

Trhákem 16. kola okresního přeboru byl jednoznačně zápas Halenkova se Semetínem. Domácí jsou v tabulce těsně za hosty, ani jedno mužstvo se netají tím, že by chtělo postoupit do 1.B třídy. Tatran vkročil do zápasu lépe a vytvořil si mírnou převahu, která nakonec vyústila v první branku utkání. Ve 21. minutě se ve skrumáži před Floriánovou svatyní nejlépe zorientoval Marek Krňa, který míč dorazil za záda hostujícího gólmana – 1:0. O devět minut později byl náskok Tatranu dvoubrankový, do zakončení se dostal gólový obránce Jakub Tydlačka, jenž efektními nůžkami zvýšil už na 2:0. Semetínští tak do šaten rozhodně nešli v dobrém rozpoložení.

Šrom neproměnil penaltu

V šatně hostí bylo zřejmě o poločasové přestávce dusno, Semetín totiž do druhé půle nastoupil v lepší formě, měl více ze hry, ale ve svém útočném snažení ztroskotával na pozorné obraně Halenkova. Zlomový moment utkání přišel v polovině druhé půle, po faulu v pokutovém území domácích se k pokutovému kopu postavil vyhlášený střelec Jakub Šrom, kterému se však nepovedlo domácího brankáře Šuláka překonat! Neproměněná penalta hosty zlomila, a tak se začali gólově prosazovat opět hosté. Na rozdíl tří branek zvýšil v 80. minutě krásným lobem Vlastislav Trličík – 3:0. Definitivní tečku za tímto utkáním udělal Tomáš Holec, který překonal střídajícího brankáře Sedláka – 4:0. Halenkovští tak mohli slavit, svého soupeře o postup do 1.B třídy zdolali jednoznačně 4:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Halenkov
Karel Toman - brankář: "Zápas ze Semetínem byl, troufám si říct, magnetem kola. Měli jsme mírnou převahu, kterou jsme v první půli přetavili v dvě branky. Zlomovým momentem byla penalta, kterou neproměnil ostrostřelec Šrom, po ní hosté hráli vabank a my kontrovali z protiútoků. Všem hráčům za dnešní utkání patří poděkování, protože podali 100% výkon. "

FC Semetín
Zdeněk Knebl - vedoucí mužstva: "V zápase s Halenkovem jsme si bohužel vybrali slabší chvilku, a proto jsme zaslouženě prohráli. Je zbytečné se dále vyjadřovat."



Sestavy


TJ Tatran Halenkov
P. Šulák [-] - M. Krňa [-] , J. Tydlačka [-] , O. Machálek [-] , T. Mikulenka [-] - V. Trličík [-] , J. Koňařík [-] , R. Haničák [-] (82. T. Holec [-] ) , O. Ondryáš [-] (75. R. Jakeš [-] ) - V. Úlehla [-] (69. D. Kovář [-] ) , J. Šulák [-] (88. T. Maliňák [-] )

FC Semetín
M. Florián [-] (46. M. Varga [-] ) - R. Fröhlich [-] , E. Nečas [-] (46. O. Sedlák [-] ) , J. Šrom [-] , J. Měrka [-] , M. Mikušek [-] , O. Pavlinec [-] , M. Olšák [-] , D. Hromada [-] (34. D. Růžička [-] ) , V. Fabík [-] (46. V. Sacher [-] ) , P. Sovák [-]

ŽK: 66. R. Haničák , 88. V. Trličík - 12. P. Sovák , 79. O. Pavlinec , 87. M. Olšák .
Hráči zápasu: P. Šulák .
Počet diváků: 405. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - ŽMIJÁK Radim, HOLUB Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.