T. Randa 26. (p.)
T. Randa 35.
D. Urban 41.
P. Novotný 57.
4:1
(3:1)
31. J. Zeman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice jsou krůček od vítězství v soutěži!


Branky


26. T. Randa (p.) , 35. T. Randa , 41. D. Urban , 57. P. Novotný - 31. J. Zeman
0

 

Domácí mohou v případě zítřejší prohry Vejprnic již začít slavit titul. Rozhodla o tom dnešní výhra nad Křelovicemi.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Křelovice dokázaly lídra soutěže na podzim na svém hřišti udolat 1:0, dnes ale ve velmi oslabené sestavě nestačily. První gól utkání vstřelily Mladotice v šestadvacáté minutě, kdy sudí Reiprich neváhal po ataku na Urbana ukázat na značku pokutového kopu. K tomu se postavil Tomáš Randa a poslal své barvy do vedení. Jenže hosté poměrně brzy vyrovnali, když se míč přeléval z jedné strany na druhou, až ho poslal přes Koudeleho do sítě Josef Zeman. Ještě do poločasu ale lídr opět utekl do vedení. A byl to opět Tomáš Randa, jenž se prosadil dorážkou. Těsně před přestávkou navíc ještě Daniel Urban z velké blízkosti vyzrál na Bartoše a na padesát přítomných fanoušků mohlo být spokojeno. 

 

Ti viděli ve druhé půli ještě jednu branku, kterou Petr Novotný pečetil vítězství. Prosadil se po centru do vápna hlavou. Velmi čisté utkání, ve kterém nepadla ani jedna žlutá karta, tak skončilo vítězstvím Mladotic 4:1, kterým k jistotě výhry v soutěži stačí uspět v posledním kole na půdě Zbůchu. Hosté jsou desátí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: "První půle byla vyrovnaná, pak jsme byli jasně lepší. Bylo to slušné utkání bez karet."

TJ Jiskra Křelovice
Blažek Tomáš: "Měli jsme slátanou sestavu. Takhle oslabení jsme nehráli za celý podzim i jaro. Základní jedenáctka byla včetně tří zraněných - mě, mého bratra a Komárka. Hra se pak na tom samozřejmě podepsala. Domácí zaslouženě vyhráli, ale měli to ulehčené."



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - R. Kučera [-] , T. Kučera [-] (60. P. Krejčí [-] ) , P. Berka [-] , F. Krofta [-] - P. Novotný [-] (68. V. Sebránek [-] ) , O. Šiml [-] , O. Krofta [-] , T. Randa [-] - D. Urban [-] - V. Mour [-] (46. V. Baum [-] )

TJ Jiskra Křelovice
M. Bartoš [-] - P. Masák [-] , J. Zeman [-] (57. M. Košan [-] ) , Z. Tabaček [-] , M. Stránský [-] (53. M. Nechutný [-] ) , P. Rabada [-] , J. Nohel [-] , L. Kyprý [-] , V. Komárek [-] (86. R. Šesták [-] ) , T. Blažek [-] (78. K. Bican [-] ) , M. Blažek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: REIPRICH Václav - HAUZNER Jiří (N), DANEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.