M. Šluk 65.
1:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První půle rozhodla, Blatnice řádila čtyřmi góly!


Branky


65. M. Šluk - 4. V. Kasl , 17. V. Kasl , 26. M. Stehlík , 42. M. König
0

 

Domácí Líně zcela nezvládly úvodní dějství a po čtyřech inkasovaných gólech bylo prakticky rozhodnuto.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Blatnice před svými fanoušky na podzim skolila Líně 3:1 a velmi podobně si vedla i dnes. Již ve čtvrté minutě totiž vše vzal sám na sebe Václav Kasl a zamířil přesně k tyči. Stejný hráč se do palebné pozice dostal i o čtvrt hodiny později a opět mimo dosah Anderse navýšil vedení svých barev. Za nedlouho poté to s domácími vypadalo ještě hůře. Standartní situaci ještě hlavou neproměnil Liškutín, dorážející Miroslav Stehlík ale již ano. Skvělý poločas dokonala Blatnice Michalem Königem, který využil nadvakrát vybojovaného balónu.

 

 

O přestávce tak bylo jasné, že Líně již spasí jen malý zázrak a ani v necelé stovce přítomných fanoušků nepanovalo velké nadšení. Přesto jejich barvy poměrně brzy snížily, když Antošovu střelu vyrazil Filip na břevno a kulatý nesmysl následně dorazil za jeho záda Milan Šluk. Šance na větší zamotání duelu měli ještě nebezpečně hlavičkující Tycar, který ovšem mířil příliš nad a o chvilku později unikající Mašek, ale skóre již zůstalo neměnné. Blatnice tak svého soupeře v tabulce o jeden bod přeskočila.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Aschenbrenner Petr: "Šance jsme měli, ale jinak to bylo špatné. Nešlo nám nic. Neproměnili jsme příležitosti, a chybovali jsme v obraně."

TJ Slovan Blatnice
Štýs Roman: "Z mého pohledu rozhodly naše první dva rychlé góly. Poradili jsme si s útočnou silou domácích, první půli jsme dobře zvládli a druhý poločas již bez problémů udrželi."



Sestavy


TJ Baník Líně
R. Anders [-] - A. Mašek [-] (82. V. Pokorný [-] ) , J. Antoš [-] , O. Mašek [-] , J. Tycar [-] , J. Kracík [-] , M. Šluk [-] , D. Dudík [-] , M. Dudík [-] , P. Staškovič [-] , T. Šoul [-]

TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - R. Novotný [-] (82. J. Karban [-] ) , J. Rolník [-] , M. Stehlík [-] , D. Tětek [-] , D. Kojnok [-] , V. Kasl [-] (75. D. Maroušek [-] ) , M. König [-] , P. Liškutín [-] , M. Greif [-] , J. Fišer [-]

ŽK: 27. J. Antoš , 60. J. Tycar - 78. P. Liškutín .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - TOPTEJ Emil (N), KAFKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.