3:4p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka jako u Verdunu vítěze neurčila!


Branky


61. M. Poslední , 76. M. Lakó , 89. B. Németh - 49. J. Tycar , 71. M. Kuna , 79. D. Dudík
0

 

První poločas bez branek, druhý hned o šesti kouskách a nakonec penaltový rozstřel. Takové menu se dnes servírovalo v Heřmanově Huti.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oba celky předvedly na podzim v rámci jedenáctého kola velkou přestřelku, kterou nakonec pro sebe uzmuli domácí po výsledku 6:4. A i dnes si diváci přišli na své, i když v Heřmanově Huti padlo gólů "jen šest." Ale dlouho to tak ani nevypadalo. První půle nenašla střelce ani v jednom zástupu hráčů a do kabin se tak oba celky odebraly za stavu 0:0.  Na padesát přítomných fanoušků ovšem ještě netušilo, co dnešní soci chystají na dějství druhé. 

 

 

To odšpuntoval již po necelých pěti minutách hry hostující Jan Tycar, když zatáhl míč na střed a zpoza vápna umístil svou ránu k tyči. Domácí se však ničeho nezalekli a brzy náskok Líní smazali. Martin Lakó poslal do brejku jmenovce Posledního, který nebyl poslední, ale u Andrese první, a ač z úhlu, dokázal jej tváří v tvář přelobovat na vzdálenější tyč. Přestřelka však pokračovala. Hosté opět utekli do náskoku, když tíhu odpovědnosti vzal na sebe Marek Kuna a opět umístěnou střelou rozvlnil síť. Heřmanova Huť přispěchala s další rychlou odpovědí. Cejhamr vyslal do vápna soupeře střílený centr, který nechytatelně namířil do šibenice hlavou Martin Lakó. Jenže za tři minuty byly Líně opět v trháku. Svou kopací techniku předvedl Dušan Dudík, který náramně umístil volný přímý kop z dobrých dvaceti metrů do levého horního růžku. Osud tomu tak ale chtěl, že domácí i potřetí zvládli vyrovnat. Bylo to ovšem ne za pět minut dvanáct, ale za minutu devadesát. Hosté trestuhodně nechali pláchnout v samotném závěru střetnutí Benedikta Németha a ten z vápna ranou do šibenice poslal zápas do penaltového rozstřelu.

 

 

V něm se Líně dnes počtvrté a naposledy dostaly do vedení. Gólman Anders se totiž hned dvakrát vytáhl proti domácím střelcům, ti navíc ještě jednou minuli zařízení a po výsledku 2:3 a 3:4 celkově nakonec bonusový bodík putuje do Líní.     

 



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Vavřina Vladimír: "Byl to remízový zápas s šancemi na obou stranách. Takový duel nahoru - dolů."

TJ Baník Líně
Aschenbrenner Petr: "První poločas byl od nás pěkný, i když nepadaly branky. Pak se to zhoršilo, po chybách v obraně jsme zbytečně inkasovali místo abychom potvrdili vedení."



Sestavy


TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - - J. Franko [-] , M. Urbanczyk [-] , B. Németh [-] , T. Duník [-] , T. Vlach [-] , J. Cejthamr [-] , M. Poslední [-] , M. Lakó [-] , J. Lakó [-] (45. M. Kaprál [-] ) , V. Lakó [-]

TJ Baník Líně
R. Anders [-] - O. Mašek [-] , J. Antoš [-] , M. Kuna [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] (66. D. Dudík [-] ) , M. Šluk [-] , D. Čechura [-] , M. Dudík [-] , P. Staškovič [-] , T. Šoul [-]

ŽK: 52. M. Lakó , 62. V. Lakó , 74. B. Németh - 51. O. Mašek , 86. J. Antoš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RÝDL Pavel - PÁLEK Michal (N), TOPTEJ Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.