Rozjetá Dolní Bělá v Líních ukázala svou sílu!


Branky


0

 

Hosté dali vale nepovedeným výsledkům i poslednímu místu a již se pohybují ve velmi klidných vodách.

  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na podzim se oba soupeři potkali ve zcela odlišném rozpoložení. Líně vítězstvím 4:1 prodloužily svou bodovou výhru, domácí naopak zapsali pátou porážku. Dnes se ovšem Dolní Bělá pomstila a dokonce na svou stranu překlopila i vzájemné skóre. Přitom se zdálo, že branek se necelá stovka přítomných fanoušků hned tak nedočká. V prvním poločase nakonec padla jen jedna, v samotném závěru. Bernášek vypálil z volného přímého kopu, gólman Andres vyrazil míč pouze před sebe, kde již číhal Ladislav Pešička, který tak určil přestávkový výsledek. 

 

 

Zápas se definitivně lámal kolem sedmdesáté minuty. Jakub Turjanica nejprve obešel svého strážce a z úhlu se řítil sám na bránu. Svůj únik pak proměnil v uklidňující gól. Po chvilce navíc natáhl k povedené ráně Bernášek a jeho práci dokonal dorážkou David Koudela. V závěru pak ještě dodal definitivní podobu výsledku Lukáš Matoušík, který si po chvilce pobytu na hřišti nechal jednou spadnout balón po centru Koudely a z voleje zamířil přesně k tyči. Dolní Bělá je tak již desátá, Líně páté.    

        



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Aschenbrenner Petr: "Podali jsme výkon zcela o 180 stupňů otočený oproti minulému zápasu. Pořádně jsme nevystřelili na bránu, dělali jsme chyby v obraně, soupeř byl lepší. Postavení v tabulce vždy neodpovídá skutečnosti, je to opravdu velmi vyrovnané."

TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: "Byli jsme o něco lepší, od začátku jsme měli šance, pak i soupeř, ale my jsme je proměnili a v druhé půli vítězství potvrdili."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: LISÝ Jiří - TOPTEJ Emil (N), MICHAL Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.