Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice pěti góly nezaváhaly!


Branky


0

Domácí stvrdili roli vedoucího mužstva třemi body a nadále kráčejí za postupem.  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Na podzim v souboji prvního s posledním uspěli hosté 3:2 a i dnes to velmi dlouho vypadalo na drama. První branky se ale na šedesát přítomných fanoušků dočkalo již ve čtvrté minutě. Domácí zahrávali rohový kop, který hlavou usměrnil do sítě Daniel Urban. Dolní Bělá ovšem přispěchala s rychlou odpovědí. Michal Bernášek zahrával volný trestný kop a neomylně zamířil do černého. Mladotice si ale ztracené vedení vzaly rychle zpět. Slach pláchl po pravé straně, zpětnou přihrávkou pod sebe oslovil Ondřeje Jánského, který svým barvám zajistil druhé vedení ve střetnutí. Více se toho již do první půle nevešlo a do kabin tak přeci jenom o něco odcházeli spokojenější domácí.     

 


V šedesáté minutě pak Mladotice definitivně zápas zlomily. Ve vápně Dolní Bělé dostal příliš prostoru opět Daniel Urban a poslal domácí do dvougólového vedení. Čtvrtou trefu přidal ranou z šestnáctky Tomáš Randa a definitivní tečku udělal po další akci až do pokutového území soupeře Zdeněk Slach. Mladotice tak nadále kontrolují první příčku společně s ledeckými kolegy, Dolní Bělá je naopak poslední.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: „Na to, že jsou poslední, hráli výborně. Také měli šance, nám to ale padalo, jim ne. Překvapilo mě, že s předvedenou hrou jsou takhle dole. Dobrý zápas dnes pískal i rozhodčí.“

TJ Sokol Dolní Bělá
Koudela David: „Po vyrovnaném prvním poločase jsme nezvládli druhou půli, kde jsme zbytečně inkasovali.“



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - P. Berka [-] , T. Kučera [-] , R. Kučera [-] - T. Randa [-] , F. Krofta [-] , O. Krofta [-] , O. Šiml [-] - Z. Slach [-] , D. Urban [-] , O. Jánský [-] (81. V. Sebránek [-] )

TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - O. Sýba [-] , L. Pešička [-] , J. Volf [-] (46. L. Matoušík [-] ) , T. Polcar [-] - J. Koudela [-] , L. Pešička [-] , D. Koudela [-] , T. Bušek [-] - J. Turjanica [-] (46. L. Kolář [-] ) , M. Bernášek [-]

ŽK: 56. R. Kučera , 74. F. Krofta , 83. P. Berka , 89. T. Kučera - 74. M. Bernášek , 80. L. Kolář .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LEGO Jan - HAUZNER Jiří (N), MICHAL Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.