Mladotice šesti góly dobyly Trnovou!


Branky


34. O. Krofta , 45. O. Šiml , 60. D. Urban , 65. T. Randa , 70. D. Urban , 73. T. Randa
0

 

Domácí, kteří na jaře podávají skvělé výkony, dnes na lídra z Mladotic nestačili a vysoko podlehli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hosté přijeli do na jaře lepší se Trnové v pozici lídra a chtěli potvrdit vítězství 3:1 z prvního vzájemného měření sil na podzim. Ovšem domácí se nehodlali vzdát a svému soupeři zdatně vzdorovali. Favorit duelu se ale přeci jenom vedení dočkal. Ve čtyřiatřicáté minutě uspěl dorážkou z malého vápna Otakar Krofta. V poslední možné chvílí první půle pak Mladotice zahrávaly rohový kop, na kterýsi nejlépe vyskočil Ondřej Šiml a hlavou poslal své barvy do pohodlného vedení. Na čtyřicet přítomných fanoušků tak o přestávce pouze spekulovalo, jestli jejich tým dokáže lídra ještě zaskočit.      

 

 

 

Jenže hned po rozehrání druhé půle putoval za "hrubé nesportovní chování, kopnutí soupeře ze strany v přerušené hře" rovnou do sprchy Václav Beneš a bylo prakticky rozhodnuto. První využití přesilové hry přišlo v šedesáté minutě, kdy metr za vápnem napřáhl Daniel Urban a přehodil povystouplého Klika. Za dalších pět minut přidal čtvrtou trefu svého týmu Tomáš Randa, který se opřel do centru do vápna. Za další stejně dlouhý časový úsek udeřily Mladotice popáté, když Daniel Urban využil přízemního centru ze strany. Šestigólové vítězství uzavřel další dvougólový střelec duel Tomáš Randa, jenž dostal v šestnáctce soupeře příliš prostoru. Mladotice tak nadále drží vedoucí pozici spolu s ledeckými hráči, Trnová je třináctá.    

  

 

 

NEZAPOMEŇTE NA NAŠÍ NOVINKU NA PORTÁLE! Nyní můžeš hodnotit od výkonu rozhodčího, přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Kučera Luděk: „Soupeř byl jednoznačně lepší a zaslouženě vyhrál. My měli hloupé vyloučení a spoustu řečí, ale pusou se utkání nevyhrávají.“

TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: „Trvalo nám půl hodiny, než jsme dali branku, ale pak už to bylo jednoznačné. Po vyloučení domácích už nebylo o čem dikutovat.“



Počet diváků: 40. Rozhodčí: SOPR Dušan - KLIK Josef (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.