Tupý nasázel hattrick a Kožlany po obratu berou všechny body!


Branky


60. L. Tupý , 63. L. Tupý , 85. L. Tupý - 25. V. Tyr , 76. V. Tyr
0

 Kožlany poprvé na jaře vítězí. Hosté neudrželi slibné vedení a i když v závěru dokázali vyrovnat, domácí rozhodli ještě před penaltovým rozstřelem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křelovice na podzim svého soupeře doma těsně 2:1 porazily, domácí tak dnes prahli po odvetě a ta se také nakonec povedla. Ale nepředbíhejme. Do duelu vstoupili lépe hosté a v pětadvacáté minutě se také dočkali odměny. Rychlý ťukes zakončil Václav Tyr a poslal své barvy do vedení. Odskočit hosté mohli za nedlouho poté, kdy se Blažek krásně prokličkoval až do střelecké pozice, ovšem jeho ránu zastavila tyč. První poločas tak doplynul do svého konce bez další změny skóre a necelá stovka přítomných fanoušků o přestávce jen mohla doufat, že první jarní výhra Kožlan přesto přijde.  

 

 

Naději jim dal po čtvrthodině hry Luboš Tupý, který po centru Kříže zavěsil hlavou a začínalo se tak od nuly, tedy jedné. Za další tři minuty již domácí vedli. Šnajdr nacentroval do šestnáctky a opět Luboš Tupý usměrnil kulatý nesmysl za záda Bartoše ve skluzu z malého vápna. Křelovice se však oklepaly a v šestasedmdesáté minutě byl stav opět vyrovnaný, když na konci akce svých barev stál druhý dvougólový střelec duelu Václav Tyr. Jenže Kožlany měly nakonec na své straně autora hattricku. Po rozehraném rohu od Kříže totiž tři body hlavou vystřelil pro svůj tým Luboš Tupý, který tak stihl tři góly za pětadvacet minut. Domácí bodově dotáhli jedenáctý Zbůch, hosté jsou devátí.   

 

 

NEZAPOMEŇTE NA NAŠÍ NOVINKU NA PORTÁLE! Nyní můžeš hodnotit od výkonu rozhodčího, přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: „Vzhledem k počasí to bylo spíše takové bojovné utkání. Myslím si, že jsme byli lepší, ale soupeř potrestal naše hrubky. My se však nevzdali a urvali jsme první jarní vítězství.“

TJ Jiskra Křelovice
Blažek Tomáš: „Měli jsme dobře rozehraný zápas, prohráli jsme si ho ale sami vlastním nedůrazem a nedisciplinovaností. Já například mohl zvýšit na 2:0 a utkání mohlo vypadat úplně jinak.“



Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLIK Karel - FIALA Václav (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.