1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s druhým musely rozseknout až penalty!


Branky


0

Jediný bod dělil před zápasem na špici tabulky Kozolupy a Mladotice a výsledek tomu tak chtěl, že právě tento rozdíl byl po vzájemném utkání smazán. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První vzájemný duel ovládly Mladotice v poměru 4:1 a před nejvyšší návštěvou sobotních zápasů chtěli domácí svému soupeři porážku oplatit. Téměř sto natěšených fanoušků ovšem gólové hody nevidělo. Oba celky v prvním poločase převáděly vyrovnanou hru bez větších šancí  a když hlavní arbitr pískl do píšťálky na znamení přestávky, rozešly mančafty za skóre, za kterého do utkání i vstupovaly.  

  

Ani druhé půle rozřešení nepřinesla. Hostující Randa totiž zhruba po hodině hry rozezvučel za gólmanem Sandrou břevno, těsně mim pak v dobré pozici pálil Šiml. A protože ano Kozolupy svého soupeře nepřekonaly, měly na řadu přijít pokutové kopy.

 

V těch se nakonec rozhodlo v sedmé sérii. Domácí sice jednou trefili tyč, hosté ale opět břevno a jednou se zaskvěl gólman Sandru. Kozolupy tak ze zápasu uloupily dva bodíky a na svého soupeře se v průběžné tabulce dotáhly.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Hucl Jan: „Žádná branka nepadla, bylo to tedy takové smutnější. Fotbal ale byl dobré úrovně, remíza je zasloužená. Pak jsem byli šťastnější v sedmé sérii.“

TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: „Naprosto vyrovnaný zápas, možná o jednu, dvě šance jsme měli více ze hry. Penalty jsou loterie.“



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
J. Sandru [-] - P. Hausdorf [-] (28. V. Kovář [-] ) , M. Frič [-] , M. Beneš [-] , R. Tauš [-] - V. Tugui [-] , V. Tulačka [-] , J. Rajčáni [-] , V. Sláma [-] - P. Tejc [-] , J. Čech [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - R. Kučera [-] , T. Kučera [-] , V. Šiml [-] , P. Berka [-] (85. T. Mudra [-] ) - F. Krofta [-] , O. Krofta [-] , O. Šiml [-] , T. Randa [-] - Z. Slach [-] (56. Z. Berka [-] ) , O. Jánský [-] (77. P. Kučera [-] ) -

ŽK: 58. P. Macher , 73. J. Rajčáni , 80. V. Sláma , 88. J. Čech .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KLIK Karel - DAVÍDEK Tomáš (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.