3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líně si na úvod s Bezvěrovem body dělily!


Branky


0

Úvod jarního kola byl v znamení výhry Líní, které tak oplatili Bezvěrovu porážku z úvodního kola celé sezóny. Nicméně body si oba celky rozdělily v poměru 4:2 pro hosty.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Líně měly v tabulce sice lepší postavení, ale v případě prohry by se náskok výrazně snížil a utkání tak bylo pro obě mužstva poměrně hodně důležité. Tomu odpovídala i hra v první půli, kdy nakonec branka nepadla. Více šancí k jejímu vstřelení měli hosté, domácí podržel zejména gólman Anders, jehož ročník narození je 1966! Na sto přítomných diváků tak o přestávce mohlo pouze diskutovat, jak napínavý duel dopadne.

     

Oba celky se v úvodu druhého poločasu odhodlaly ke střídání a nakonec to byl Bezvěrov, kterému se podařilo otevřít střeleckou listinu, když kombinační akci svých barev úspěšně zakončil Vlastimil Hlavatý. Po čtvrt hodině hry ovšem bylo srovnáno, když se po rohovém kopu opřel do kulatého nesmyslu právě jeden ze střídajících hráčů David Čechura. Za dalších deset minut si ale hosté vzali vedení zpět, když další pohlednou kombinaci zakončil tentokrát Jiří Kubínek. Líně ovšem opět dokázaly najít odpověď. David Čechura se postavil k exekuci volného přímého kopu a nemohl trefit lépe. Zápas tak nakonec musely rozhodnout pokutové kopy.

  

 

V nich selhali dohromady tři hráči. Oba gólmani jeden pokus soupeře lapili, ale protože Bezvěrov ještě navíc jednou netrefil zařízení, kdy balón šel příliš nad, mohli se tak z vítězství radovat domácí.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Aschenbrenner Petr: „Nebylo to dobré utkání. První poločas byl takový nefotbalový z naší strany. Pak jsme to prostřídali a právě David Čechura dal obě branky. Hodně nám pomohl gólman Andres.“

TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva: „Měli jsme šance v prvním poločase, které jsme neproměnili. Závěr a hlavně penalty již byly o štěstí.“



Sestavy


TJ Baník Líně
R. Anders [-] - J. Mašek [-] , J. Antoš [-] (50. D. Dudík [-] ) , M. Kuna [-] , J. Tycar [-] , M. Dudík [-] , O. Mašek [-] (46. D. Čechura [-] ) , L. Toth [-] , A. Mašek [-] , P. Staškovič [-] , T. Šoul [-] (80. M. Vágner ml. [-] )

TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] (46. P. Bubník [-] ) , J. Kubínek [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , P. Královec [-] , J. Petrů [-] , P. Šulc [-] , M. Kanát [-] , M. Metlický [-]

ŽK: 40. J. Antoš , 50. D. Čechura , 67. A. Mašek - 50. J. Petrů .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - TOPTEJ Emil (N), OSVALD Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.