Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pňovany vybojovaly 3. místo!


0

Poslední kolo bylo velmi bohaté na góly. Tento zápas patřil mezi nejhodnotnější, co se týče branek. Pňovany měly zápas po 1. půli pod kontrolou. Poté hosté zabrali a stav utkání srovnali. Až v úplně samém závěru Pňovany strhly vedení na svoji stranu a díky vítězství 4:5 vybojovaly 3. místo! Sezóna byla velmi dlouhá a oba týmy teď mohou oslavit konec sezóny. Všechny nás teď čeká doba volna a dovolených. Všichni se tak těšíme na příští sezónu! Gratulujeme oběma týmům k jejich umístění v tabulce!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit vedl rozdílem třídy

Zbůchu už v dnešním zápase v podstatě o nic nešlo. Na druhé straně Pňovany chtěly udržet třetí pozici, případně pomýšlet i na druhou příčku v tabulce. K dnešnímu utkání obě mužstva nastoupila s dostatečným množstvím náhradníků. Hned od prvních minut se ukázalo, kdo je na hřišti pánem. Petr Loukota poslal Pňovany do vedení už v 7. minutě utkání. Domácí ještě na tento gól dokázali najít odpověď. Ve 20. minutě Jaroslav Pavlíček srovnal stav zápasu. Po této události už padaly góly jen do jedné branky. Ve 31. minutě Ondřej Svítil poslal hosty do opětovného vedení. O dalších pár chvil navyšoval náskok Pňovan Luboš Mečl, který se prosadil v 36. minutě. Ještě větší klid svému týmu přinesl Petr Loukota ve 40. minutě, který už navyšoval rozdíl skóre na tři branky. V této půli se rozdaly celkem dvě žluté karty. Obě mužstva za stavu 1:4 odešla do kabin.

 

Dramatická půle měla sladkou příchuť pro Pňovany

Po poločase to vypadalo, že je o zápase rozhodnuto. Hosté hráli velmi dobře a ti co si už mysleli, že 2. půle se bude jen dohrávat, tak byli na omylu. Pňovany měly pohodlný náskok tří gólů, který se postupně rozplýval. Bylo to dáno zvolněním aktivity hostů. Jaroslav Pavlíček v 51. minutě snížil stav utkání na 2:4. V 60. minutě Zdeněk Přibáň přiblížil Zbůch na dostřel jedné branky. O několik minut později svým druhým dnešním gólem Zdeněk Přibáň vyrovnal stav utkání na 4:4 v 78. minutě a bylo zaděláno na velikém a nečekaném překvapení. Hosté se po vyrovnávacím gólu zhroutili a domácí více útočili. Více štěstí se přeci jen přiklonilo k hostům, kdy v 87. minutě Karel Švarc po zmatku ve vápně vstřelil branku na 4:5. Byl to velmi šťastný gól, jelikož domácímu obránci se nepovedl odkop na své polovině a po několika odrazech se dostal míč až za záda Jana Gründla. Tato branka byla tou poslední v celém zápase. Hosté si mohli velice oddychnout, že zápas pro ně skončil úspěšně. Ke zdramatizování zápasu nemuselo vůbec dojít, kdyby hosté hráli stejně aktivně jako v 1. půli. Dnešní hlavní arbitr pan Tomáš Bureš odpískal slušné utkání. V zápase rozdal celkem 4 žluté karty. Zbůch tato porážka nemusí tolik mrzet, jelikož jeho umístění zůstalo stejné. Pňovany si zajistily 3. místo v tabulce, které je pro ně i konečné.

 

Gratulujeme mužstvu TJ Baník Zbůch B k 8. místu v sezóně!!!

 

 

Gratulujeme mužstvu TJ Sokol Pňovany k 3. místu v sezóně!!!

 

Sezóna byla velmi dlouhá a nyní je ten pravý čas na odpočinek. Přejeme hodně štěstí a zdraví oběma týmům, ať se jim podaří vyšplhat na co nejvyšší příčky v následující sezóně!!!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch B
Aleš Klečka (vedoucí): Jsme rádi, že jsme letošní sezónu vůbec odehráli. Chtěli bychom příští sezónu hrát také. Nějak to poskládáme, snad se nám to podaří.

TJ Sokol Pňovany
Ondřej Bindar (hráč): Byli jsme rádi, že to máme za sebou. Se třetím místem jsme spokojeni. Je škoda, že Sulkov doma nevyhrál, kde jsme se byli podívat a fandit. Sulkov hrál dobře, ale Blatnice využila své šance na rozdíl od Sulkova. Sezónu hodnotím velice kladně. O proti podzimu jsme složili tým z velmi mladých kluků, kteří se s tím vypořádali dobře. Příští sezónu budeme hrát rozhodně o postup, uvidíme.



Sestavy


TJ Baník Zbůch B
J. Gründl [-] - J. Hašek [-] , Z. Kopček [-] , P. Malý [-] , J. Svoboda [-] - Z. Přibáň [-] , J. Střeštík [-] - R. Kasten [-] - J. Pavlíček [-] , J. Němec [-] , J. Hájek [-]

TJ Sokol Pňovany
T. Dalík [-] - L. Mečl [-] (59. M. Hůla [-] ) , D. Palaghiciuc [-] (75. M. Hostaš [-] ) , V. Dražský [-] , P. Loukota [-] , K. Švarc [-] , T. Šikýř [-] , O. Svítil [-] , O. Bindar [-] , V. Albl [-] , J. Kafka [-]

ŽK: 90. J. Hašek - 26. P. Loukota , 33. L. Mečl , 85. T. Šikýř .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - PROKOP Rudolf (N), PELANT Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.