Hunčice stěží vydolovaly v Přehýšově důležité 3 body!


0

Utkání posledního a prvního celku tabulky nabídlo velmi zajímavou podívanou. Hosté byli sice lepším celkem, ale měli co dělat, aby svého soupeře zlomili. Zlom nastal až ve 2. půli zápasu. Hunčice tak zvítězily velmi těsně 1:2! Takový výsledek se možná ani nečekal. Lídr tabulky se tak výrazně přiblížil svému vysněnému postupu do III. třídy. Přehýšov čeká důležitější zápas spíše příští týden v Kunějovicích, kde mají možnost se dotáhnout na devátý Sulkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivá remíza

Před utkáním bylo jasné, kdo je tady favoritem. Hunčice jsou v pozici na postup a dělají pro to maximum. Přehýšov se alespoň snaží dostat z té desáté pozice. Domácí měli na střídačce alespoň dvojí zastoupení a jejich soupeř měl dvojnásobný počet hráčů k vystřídání. Nicméně 1. půle byla celkem překvapivě vyrovnaná. Domácí hráli takticky na remízu a snažili se to hrát pomalu zezadu. Převážně útočili hosté, kteří potvrzovali svoji roli, ale branky žádné nepřicházely. Vzhledem k tomu, že Přehýšov je poslední, tak bojoval statečně. Hunčice se hře domácích spíše podřídili a zahrávali dlouhé nakopávané balony do vápna. Tento poločas se tak musel obejít nečekaně bez branek, takový výsledek asi málo kdo čekal. Obě mužstva odešla do kabin za stavu 0:0.

 

Hunčice se přiblížily postupu

Hunčice hned na začátku poločasu provedly jedno střídání. Byla to výměna záložníka za útočníka. Tento tah měl příslib do průběhu zápasu. Hosté zlepšili hru a dostávali se do slibných šancí ke skórování. První branku vstřelil v 58. minutě Jiří Voith (v zápise je chybně uveden Pavel Hanzlíček st.), který vystřelil na brankáře asi 3m za vápnem a gólman domácích nedokázal včas na tuto střelu reagovat. Hosté tak zaslouženě vedli 0:1. O pár minut později nastřelili hosté břevno a za chvíli už zvyšovali na 0:2. V 65. minutě skóroval Pavel Hanzlíček ml., který dostal přihrávku do vápna a obešel si 2 soupeře a uklízel balon do sítě podél gólmana na vzdálenější tyč. Po tomto gólu domácí trefili tyčku a ještě dokázali snížit na 1:2. Autorem branky se stal Michal Rác, který snížil brankou asi kolem 85 minuty (v zápise je uvedena další chyba. Zde měl skórovat už v 55. minutě, což je určitě špatně, jelikož domácí nejdříve vedli 0:2. Korigování výsledku přišlo až na konci zápasu). Střed zálohy se nestihl vrátit a Hunčice trochu podcenily Ráce, který nebyl dostatečně obsazen. Po tomto gólu se už nic významného nestalo. Žádný tým se už nedostal do gólové příležitosti a tak výsledek zápasu skončil 1:2! Takové těsné vítězství Hunčic asi skoro nikdo nečekal. Hunčice tak naplnily očekávání. V zápase byla udělena jedna žlutá karta. Utkání dnes bylo v klidu. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Jana Šnajdra. Za hosty jmenujeme Davida Toráče a Jiřího Voitha. Pro jmenované hráče máte možnost hlasovat tradičně až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přehýšov
Roman Routschka (trenér): Já jsem s dnešním zápasem spokojen. Naši kluci ohromně bojovali a hodně se o ty body rvali. Od prvního celku jsme dnes čekali něco víc, i když byli lepší po fotbalové stránce. Nás se dnes bohužel nesešlo tolik a neměli jsme moc možností střídat. Musel jsem nastoupit i já na poslední půl hodinu.

TJ Sokol Hunčice
Milan Zeman (sekretář, hráč): Jsem velmi rád za 3 body. 1. půle se nám moc nepovedla, i když jsme byli lepší. Celkem to bylo vyrovnané. Pak ve 2. půli jsme už naplnili očekávání a zlepšili jsme hru. Rozdíl mezi poločasy byl opravdu znát. Konec zápasu jsme už měli pod kontrolou.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: RÝDL Pavel - MAŠEK Václav (N), ČUCHOR Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.