4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunějovice si zaslouženě došly pro 3 body!


Branky


0

Když se podíváme na tabulku, tak zjistíme, že toto utkání bylo soubojem o 8. příčku. FC Kunějovice si došly pro zcela zasloužené vítězství 4:0 nad týmem TJ Sparta Sulkov B. Domácí drželi většinou balon na svých kopačkách, ale také v důležitých momentech je výrazně podržel gólman Aleš Mayer. Kunějovice tak díky této výhře přeskočily Sulkov o 1 bod a vzhledem k tomu, že mají odehráno méně utkání, mohou pomýšlet klidně i na vyšší příčky. Sulkovu se opět přiblížil Přehýšov a při shodném počtu odehraných zápasů je rozdíl mezi těmito týmy pouhé 2 body. Kunějovice v příštím kole zavítají do Všerub a Sulkov má protentokrát volný los.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěstí se přiklonilo na stranu Kunějovic

Utkání dvou horších týmů tabulky nabídlo poměrně vyrovnaný zápas. Z počátku jsme viděli šance na obou stranách, ale domácí měli o něco málo navrch a drželi častěji balon na svých kopačkách. Jako první otevřeli skóre domácí. Autorem branky se stal Petr Opalecký v 17. minutě. Hosté zaznamenávali časté rychlé přechody do útoku a snažili se touto taktikou skórovat. Jenže více štěstí se přiklonilo právě k domácím borcům. Hodně je podržel gólman Aleš Mayer, který často likvidoval šance hostů. Poté se domácí dostali do další gólové šance a tu proměnili. Stav se ve 34. minutě měnil zásluhou Jiřího Nováka. Ještě v závěru poločasu a to ve 42. minutě přidal Aleš Kysela třetí branku domácích. Kunějovicím tento poločas vyšel na jedničku a díky své větší aktivitě zaslouženě vedly 3:0. Z důležitých situací to je z tohoto poločasu tak vše a obě mužstva odešla po hvizdu rozhodčího do kabin.

 

 

Kunějovice si šly pro 3 body

Hned na začátku poločasu provedli hosté jedno střídání z 2 možných, jelikož více hráčů k dispozici na lavičce neměli. 2. půle byla už něco jiného, protože Sulkov začal v průběhu poločasu fyzicky odpadat a jeho hráči dělali spoustu zbytečných chyb. Bylo znát, že domácí mají zápas pevně pod svými křídly a jejich soupeř už nedovedl klást žádný větší odpor. Držení míče bylo také jednoznačně na straně Kunějovic. V 58. minutě provedli hosté své druhé střídání a domácí také jednoho svého hráče v 60. minutě vystřídali. O několik minut později přidali hosté ještě jednu branku na svůj účet a tímto zásahem zpečetili osud Sulkova. Autorem této branky se stal šťastný střelec Aleš Kysela, který skóroval v 75. minutě. Poté se už nic významného v zápase nestalo a domácí tak mohli slavit zasloužené vítězství 4:0! Dnešní hlavní arbitr pan Ladislav Walter rozdal pouze 2 žluté karty a zápas zvládl celkem bez problému. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Aleše Mayera a Aleše Kyselu. Vzhledem k výsledku a výkonu hostů nejmenujeme nikoho. Pro jmenované hráče můžete hlasovat až do středy do 12 hodin!

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Kunějovice
Josef Bubeníček: Se zápasem jsem spokojen. Zápas byl z naší strany zvládnutý. Musím vyzdvihnout výkon našeho brankáře, který nás hodně podržel. Od začátku jsem věřil, že to dneska zvládneme. Dnes jsme zjednodušili hru, nic jsme si nekomplikovali a dávali jsme rychle balon od nohy.

TJ Sparta Sulkov B
Hosté se k zápasu nevyjádřili:



Sestavy


FC Kunějovice
A. Mayer [-] - P. Kraus [-] , J. Viehman [-] , J. Kraus [-] , A. Kysela [-] , P. Opalecký [-] , J. Novák [-] (77. D. Novák [-] ) , J. Opalecký [-] , J. Randa [-] (60. P. Král [-] ) , J. Vokurka [-] , D. Mashtaler [-]

TJ Sparta Sulkov B
J. Blahout [-] - D. Tomáš [-] , J. Straka [-] , D. Rolník [-] , P. Kubík [-] (46. M. Třeštík [-] ) , P. Pecháček st. [-] , P. Kubeš [-] , R. Valenta [-] , J. Dubský [-] , R. Javorský [-] (58. D. Bukvald [-] ) , K. Batěk [-]

ŽK: 73. J. Opalecký - 23. K. Batěk .
Místo: Nekmíř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: WALTER Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.