0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 14:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přehýšov si veze domů zasloužené první jarní body!


Branky


37. M. Rác , 41. M. Rác , 43. D. Dvořák
0

Utkání mezi Zbůchem a Přehýšovem vyznělo lépe pro hosty. Když se podíváme na tabulku, tak domácí měli být před zápasem favoritem, ale průběh utkání tomu vůbec neodpovídal. Hosté tak poprvé na jaře zaslouženě vyhráli a to výsledkem 0:3 a vezou si domů 3 cenné body do tabulky. Přiblížili se tak na dostřel Kunějovicím, které ale mají ještě 3 zápasy k dobru. Přehýšov si vítězství zcela jasně zasloužil, jelikož svého soupeře přehrával od samého začátku. Zbůch tak v boji o 5. příčku lehce ztratil a bude muset doufat v zaváhání soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestiminutová smršť Přehýšova

Přehýšov dnes potřeboval nutně bodovat, aby ještě měl nějakou šanci se odpoutat od poslední příčky tabulky. Zbůch si leží v klidném středu a dnes to vypadalo, že svoji roli favorita potvrdí. Přehýšov už v minulém zápase předvedl dobrý výkon a dnes na něj navázal jen s tím rozdílem, že přidal více branek. Tak začneme popořadě. Hned od úvodu bylo znát, kdo je pánem na hřišti. Hosté svého soupeře přehrávali a vytvářeli si dost šancí, ale góly nepřicházely a už se blížil konec poločasu. Jenže v 37. minutě konečně Přehýšov svoji šanci proměnil v branku, o kterou se postaral kapitán Michal Rác. Branka padla střelou z vápna. O 4 minuty později lovil domácí brankář Josef Šrajber míč znovu ze své svatyně. Autorem branky byl opět Michal Rác. Hosté tak šli do vedení 0:2. A aby toho nebylo málo, přehýšovští přidali na svůj účet ještě třetí přesný zásah. O branku se nyní postaral Drahoslav Dvořák ve 43. minutě. Hosté ukázali, že v celém poločase byli lepším týmem a více toho naběhali. Dokázali tak naplno využít chyb v obraně domácích. Tato šestiminutovka byla pro Zbůch velkým zlomem v zápase, jelikož bylo těžké odpovědět na tyto 3 slepené branky, i když domácí měli ještě jeden celý poločas k dobru. Jinak v celém poločase měli domácí asi 2 gólovky, které nedokázali proměnit. Obě mužstva tak odešla do kabin za stavu 0:3!

 

 

Klidná půle nepřinesla nic zásadního

Ve 2. půli se domácí snažili něco s výsledkem udělat a tak hned na začátku vystřídali svého obránce za záložníka. Hosté také provedli hned na začátku poločasu jedno střídání. I v tomto poločase byli hosté o malinko lepším týmem. Ať se domácí snažili, jak chtěli, góly prostě nepřicházely. Hosté si také vytvářeli šance, ale byli na tom podobně jako jejich soupeř. Ke konci zápasu se zranil hostům kapitán a tak musel na hřiště nastoupit trenér Roman Routschka, který v zápasech vůbec nenastupuje, ale těch pár minut dokázal odběhat. Zápas tak skončil výsledným poměrem 0:3! Přehýšov se tak konečně dočkal vybojovaných a zasloužených 3 bodů. Zbůch o proti skvělému začátku na jaře, tak nyní utrpěl druhou porážku v řadě. Hlavní arbitr Josef Kořan dnes rozdal 4 žluté karty. Vzhledem k výsledku nebudeme z řad domácích jmenovat nikoho. Za hosty jmenujeme Borise Kuchynku a Jana Šnajdra, kteří se budou ucházet o hráče kola. Hlasování bude probíhat pravděpodobně od pondělních nočních hodin až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch B
Aleš Klečka (trenér, hráč): Dnes nám chyběl dobrý stoper Roman Prokop, ale jeho nepřítomnost na hřišti náš výkon tolik neovlivnila. Rozhodčí nám kvůli ofsajdu neuznali gól, který podle mě nebyl, ale to do soutěže patří. Utkání bylo opravdu pěkné a celkem vyrovnané. Celý zápas se bojovalo.

TJ Sokol Přehýšov
Roman Routschka (trenér): Zápas byl z našeho pohledu dobrý. 1. půle byla z naší strany suverénní a 2. půle byla o něco vyrovnanější, ale stále jsme byli o něco málo lepší. Náš tým si už pomalu sedá, je to dobré. Ještě by to chtělo více proměňovat šance.



Sestavy


TJ Baník Zbůch B
J. Šrajber [-] - J. Hašek [-] , P. Malý [-] , J. Veselý [-] , L. Vladař [-] (46. J. Plánička [-] ) - Z. Přibáň [-] , A. Klečka [-] , J. Střeštík [-] , J. Němec [-] , Z. Kopček [-] - P. Bufka [-] -

TJ Sokol Přehýšov
P. Kučera [-] - D. Dvořák [-] (46. V. Macháček [-] ) , M. Hošťálek [-] , D. Šimek [-] , M. Heřman [-] , D. Svoboda [-] , M. Rác [-] (84. R. Routschka [-] ) , V. Čech [-] , B. Kuchynka [-] , J. Šnajdr [-] , R. Fišer [-] (52. P. Koreš [-] )

ŽK: 22. J. Šrajber , 70. J. Hašek , 75. J. Veselý - 75. V. Macháček .
Místo: Zbůch. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOŘAN Josef - STRAKA Radim (N), MAŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.