5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč je "jen" šest bodů za Chlumem


Branky


10. P. Filip , 44. M. Korda , 55. J. Calta , 70. M. Plojhar , 75. P. Filip
0

Již při pohledu na trávník bylo zřejmé, že tentokrát to bude mít Smolivec hodně těžké. V osmi lidech (v průběhu zápasu přijel devátý) se proti silné Seči hraje těžko. Nakonec z toho byl jednoznačný výsledek 5:0, pod který se dvěma góly podepsal Petr Filip.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný průběh

Obraz hry byl tedy poměrně jasný. V kádru Smolivce musel nastoupit i trenér Jiří Beneš, který má poraněnou patu a Václav Nachtman, kterého trápí stehenní sval. Do toho ještě to nesnesitelné horko… No, hoši to měli těžké. Hrálo se tak pouze na jedné polovině (ano, správně, na té smolivecké) a vše nasvědčovalo tomu, že otázkou nebude jestli, ale kolik. První gól navíc padl již v 10. minutě. Petr Filip si navedl míč na střelu a křižnou ranou poslal Seč do vedení. I po této trefě měla Seč utkání plně pod kontrolou. Zkušeným výkonem nepouštěla svého soupeře do útoku a kráčela za vítězstvím. Na rozdíl dvou branek navíc ještě do přestávky navýšil střelou z dvaceti metrů, která před brankářem Karlíkem zaplavala, Miroslav Korda.

 

 

Pět gólů bylo ještě málo

I ve druhém poločase padla branka po deseti minutách. Na 3:0 upravil po samostatné akci Jan Calta. Ostatně obránci Korda s Caltou hráli veliký zápas. Proti oslabenému soupeři to měli vzadu ulehčené, ale o to víc byli cítit při zakládání útoku, navíc se oba zapsali do listiny střelců. Poslední dva góly padly v rozmezí pěti minut. V 70. minutě využil asistenci kapitána Černovského Martin Plojhar a poslední gól utkání přišel v 75. minutě z kopačky Petra Filipa. Ten se tak posunul již na dělené druhé místo v tabulce střelců. Domácí pak dali ještě další dvě branky, ty však kvůli spornému ofsajdu neplatily.

 

Co k tomu dodat. Starý Smolivec B bohužel doplácí na úzký kádr a poslední dobou i na zranění. Uvidíme, zda tento tým v příštím roce ve 4. třídě ještě uvidíme. Seč si mohla vyzkoušet nové herní varianty, nové posty a třeba to využije za týden, kdy ji čeká Baník Mantov.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Chtěli jsme si udržet dobré mistí v tabulce, což se nám povedlo. Soupeř nám to však svým úzkým kádrem ulehčil. Mohli jsme tak zkoušet nové herní varianty, které můžeme využít proti silným soupeřům. Vyborně zahráli obránci Calta s Kordou a také Radek Tyml, který tentokrát nastoupil ve středu zálohy, kde se mu dařilo."

SK Starý Smolivec B
Roman Karlík, brankář Starého Smolivce: "Ještě, než jsme vůbec vyrazili, bylo nám jasné, že to bude jednostranný zápas. Horko těžko nás bylo alespoň sem. Prostě se potýkáme s nedostatkem hráčů a podle mě to vyústí v jednoznačný konec našeho "B" (o kterém se mluví už nějakou dobu). A i když to sem tam někdo zpochybní, myslím si, že je to nevyhnutelné. Ale v zápase jsme bojovali (co jiného nám taky zbývalo). Ale upřímně, z takového fotbalu neměl radost snad nikdo - my rozhodně ne, soupeře to taky bavit nemohlo a diváky jakbysmet."



Sestavy


TJ Seč
T. Kněz [-] - J. Bradáč [-] (46. M. Plojhar [-] ) , R. Tyml [-] (88. M. Fotr [-] ) , J. Purkart [-] , J. Kácha [-] (46. V. Kurakh [-] ) , J. Calta [-] , R. Černovský [-] , P. Filip [-] (80. L. Prokopec [-] ) , M. Korda [-] , M. Lukáč [-] , J. Fischer [-]

SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - V. Spour [-] - V. Nachtman [-] , P. Pechr [-] - D. Šíma [-] - M. Krejčí [-] , T. Houlík [-] , J. Beneš [-] , F. Trhlík [-]

Hráči zápasu: J. Calta - R. Karlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Komanec Petr - HRANIČKA Václav (N), VETCHÝ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.