Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá výhra po rezervu Smolivce


Branky


0

Teprve podruhé v celé sezoně okusili hráči Starého Smolivce radost z výhry. Výsledek 4:2 nad Neurazama zařídil především dvougólový Dušan Štutika. Blýská se u posledního týmu tabulky na lepší časy?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodně

Hosté sice byli papírovými favority, ale jejich sestava, která čítala jen jedenáct jmen, naznačovala, že výhra domácích rozhodně není záležitostí sci-fi. A podle toho to na hřišti také vypadalo. Úvodní tlak Starého Smolivce však žádnou větší šanci, natož branku, nepřinesl. A tak šly do vedení Neurazy, které i v nízkém počtu hráčů chtěly hrát aktivně. V 37. minutě vyrazil brankář Karlík střelu pouze k nohám nepokrytého Pavla Hanzlíka, který si s nabídnutou šancí poradil. Hosté se však z vedení neradovali ani do přestávky. V samém závěru poločasu vybojoval Jiří Šíma rohový kop, ze kterého se následně z otočky pod břevno trefil Vladimír Spour. Zřejmě spravedlivá remíza 1:1.

Výhru Smolivce pojistil střelec Štutika

Domácí svůj obrat dokonali hned tři minuty po změně stran. A opět to bylo po standartní situaci od rohového praporku. Míč se po dráze Rudolf Ostříž -Jiří Šíma dostal až k Dušanu Štutikovi, jehož pumelice rozjásala většinu z dvaceti přítomných diváků. Veliká rána pro Neurazy, které tušily, že obrat bude velice složitou záležitostí. Snad z toho důvodu, snad důsledkem nerozehranosti se hosté herně vytratili a domácí mohli svůj náskok navýšit. A přesně to se stalo v 64. minutě. Nedůraz soupeřovy obrany potrestal zdařilým sólem David Šíma, na jehož křižnou střelu neměl Marian v brance nárok. Po zbytek zápasu hrozily Neurazy především z brejkových situací, z nichž jedna znamenala snížení na 3:2. Konkrétně ta, kterou v době ošetřování zraněného Václava Nachtmana přesně zakončil Lukáš Brabec. Rázem byl rozdíl pouze jednogólový a Neurazy vrhly všechny síly, pokud ještě nějaké zbyly, do útočení. Vzniklých okének v defenzivě však svou druhou brankou v zápase využil Dušan Štutika, který se trefil ještě lépe než v prvním případě - tentokrát z nějakých dvaceti metrů vymetl pavučinky. Zápas tak skončil, i vzhledem k tomu, že poslední pokus Neuraz zastavila tyč, 4:2 pro domácí Smolivec.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, hráč Starého Smolivce B: "Do úvodu druhé části sezóny jsme vstoupili zcela podle našich představ. Konečně se nám naše snaha začala vyplácet i gólově. Když to tak půjde dál, budeme spokojeni. Předvedli jsme bojovný a týmový výkon, po kterém zůstaly body doma, což je hlavní."

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "Přijeli jsme za soupeřem pouze v jedenácti lidech, ale i tak jsme neměli v úmyslu na půde posledního pouze bránit. Ve druhé půli jsme bohužel dostali velice brzy branku na 2:1 a postupně jsme se trochu herně vytratili. Tři body tak bohužel zůstaly domácím."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - R. Ostříž [-] , V. Fiala [-] , V. Spour [-] , D. Šíma [-] (68. F. Trhlík [-] ) - P. Tomášek [-] (73. J. Spour [-] ) , D. Štutika [-] , J. Šíma [-] , V. Nachtman [-] - M. Krejčí [-] (61. T. Houlík [-] ) , K. Bouše [-] -

TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - L. Brabec [-] , J. Vladař [-] , M. Kuták [-] , J. Bouzek [-] , V. Kuska [-] , M. Martínek [-] , J. Uzel [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

Hráči zápasu: D. Štutika - L. Brabec .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - PANÝREK Michal (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.