Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 10:00

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty šesti góly vyprovodily béčko Herálce


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední domácí zápas pod Melechovem nezačal pro domácí dobře. Aktivní hosté měli všechny odražené míče a dostávali se do tlaku. Naštěstí domácí mají letos naprosto neprůchodnou defenzivu a pouštěli hosty jen po vápno. Domácí nakopl kdo jiný než kapitán Dvořák, který po nádherné akci Maška, Milichovského a Horajse málem protrhl síť. Hosté pomalu začali ztrácet půdu pod nohama a domácí využívali k brejkům agilního Maška, pro kterého to byl zápas proti "svým". Z jeho krásných přihrávek těžil nejprve Kolář, do prázdné pro Horajse a pak krásnou individuální akcí završil svůj výborný výkon a do poločasu to bylo krásných 4:0 pro domácí.

 

Po pauze se obraz hry změnil. Domácí začali dobře kombinovat a jen dobrý výkon hostujícího brankáře a určitá bohorovnost domácích při proměňování šancí zanechala výsledek jakž takž přijatelný pro hosty. Hosté měli jednu velmi dobrou příležitost, ale letos bránu zamknul "Bříza" :-)

Perličkou zápasu bylo neuznání gólu domácího Maška. Rozhodčí nejprve branku uznal, domácí šli na svoji polovinu, ale neustále hádající se hosté rozhodčího přemluvili a on odpískal diskutabilní nastřelenou ruku. Slova rozhodčího: " Vy se tolik nehádáte a vedete 5:0 " jsou k pousmání i k zamyšlení zároveň.

Nejlepším hráčem domácích byl Kamil Mašek, který dnes dostal od "svých" slušně nakopáno. U hostů byl nejlepší brankář, který minimálně ještě pět ložených gólů chytil.

Autor: Vašík Horajs


Sestavy


TJ Melechovan Kouty
R. Březina [-] - V. Horajs [-] , L. Písařík [-] - . Jindra [-] , M. Šimek [-] (55. J. Vykouřil [-] ) - V. Novotný [-] , F. Milichovský [-] , K. Mašek [-] - P. Kolář [-] , T. Dvořák [-] , P. Karel [-]

TJ Sokol Herálec B
P. Nermut [-] - F. Strejček [-] , M. Král [-] , A. Ježek [-] , K. Vojtíšek [-] - P. Vašák [-] (85. T. Tecl [-] ) , P. Najbrt [-] , T. Dvořák [-] , T. Dobrovič [-] - D. Krajhanzl [-] , K. Popela [-] (86. J. Kubát [-] )

ŽK: 62. K. Mašek - 68. D. Krajhanzl , 86. T. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVARC Libor - ŠIMEK Pavel (N), VAŠÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.