Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

19.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty deklasovaly béčko Kožlí. Roman Anděl neměl slitování


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání se projevovala kvalita a zkušenost kouteckého válce a domácí byli pod neustálým tlakem z kterého pramenily jasne gólové šance Maška a Anděla. Ujal se až samostatný únik Koláře a štastné zakončení, když mu původní umysl dobře chytající golman vystihl. Po tomto golu nadále dominovali hosté a na domácí se to jen valilo. Do poločasu se ještě trefil Roman anděl po střele za vápnem a elcapitáno Tomík Dvořák po krásné kombinační akci.

 

Do druhého poločasu nastoupili domácí aktivněji, snižili a pak musel zasahovat koutecký brankář Březina po krásné střele Plesla. Z protiútoku se ale prosadil opět střele Anděl a bylo rozhodnuto. Kouty si pak zbytek utkání uživaly a to zejména Roman Anděl, který se prosadil po nádherných akcích svého dvorního nahravače Kamila Maška a jednou nechrtil a nahrál zcela volnému matadorovi Jindrovi také do prázdné.

Autor textu: Vašík Horajs

 



Ohlasy k zápasu



TJ Melechovan Kouty
Hosté: Hráli jsme kombinačně a zkušeně. Domácí mají velmi mladé mužstvo a hrají hrozně zbrkle. Prosazovali jsme se po krásných kombinačních akcích, které táhli Mašek s Dvořákem a Roman Andělu už si ve vápně umí poradit :-). Naše mužstvo hrálo dobře jako celek, jen ten rozdíl mohl být daleko vyšší a u domácích byl nejlepší brankář a stále výborný Pepa Vosika.



Sestavy


SK Kožlí B
M. Šafařík [-] - J. Vosyka [-] , M. Veselý [-] , J. Makovec [-] , T. Bělohradský [-] , T. Krejčík [-] , T. Vlk [-] , P. Makovec [-] , K. Makovec [-] , P. Plesl [-]

TJ Melechovan Kouty
R. Březina [-] - L. Písařík [-] , V. Horajs [-] , P. Edr [-] - M. Šimek [-] , . Jindra [-] , T. Dvořák [-] , P. Kolář [-] - F. Milichovský [-] , K. Mašek [-] , R. Anděl [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - VESELÝ Miloslav (N), ŠIMEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.