Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia přehrála Čechii


Branky


0

V Tuklatech se představily Cerhenice a šlo o solidní utkání. Hosté šli brzy do dvoubrankového vedení, ale za domácí snižoval Halgaš. Hosté ale před pauzou navýšli opět na rozdíl dvou branek a ve druhém poločase už stříleli jen hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komentář Romana Nešpora, trenéra Čechie Tuklaty:

 

Zápas jsme nezačali dobře, v prvním poločase jsme dělali individuální chyby. I když jsou Cerhenice velmi silný tým, skoro bych řekl, že to je nejsilnější tým v soutěži, tak jsme jim to velmi ulehčili. Každou naší chybu potrestali a i když se nám podařilo dostat do zápasu snížením na 1:2, tak další minelou jsme o zápas přišli. Poločas 1:3 , konečný výsledek 1:6.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: I když jsme měli opět problém postavit 11 lidí, kteří nemají zdravotní problém, tak sestava nebyla špatná a rozhodně měla Cerhenice potrápit více. Musíme to hodit za hlavu a soustředit se na poslední dva zápasy, jde o 6 bodů a možnost dosáhnout vytyčený cíl, a to 50 a více bodů. Na druhou stranu, my si můžeme poslední dva zápasy užít a zahrát si dobrý fotbal. Snad nebudeme lepit sestavu,abychom si to neotrávili ještě před výkopy. Už nyní pracujeme na zachování stávajícího kádru pro další sezónu se snahou posílit o 2-3 hráče, kteří budou mít odhodlání a chuť hrát za Čechii. Vyrovnanost kádru nám v této sezóně chyběla.




Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Goll [-] (62. L. Werbynský [-] ) , J. Vébr [-] , D. Binder [-] , D. Jambor [-] , J. Vyhnal [-] , P. Jambor [-] , J. Halgaš [-] , R. Nešpor [-] (62. V. Procházka [-] ) , D. Procházka [-] , D. Bazal [-]

Olympia Cerhenice
M. Čup [-] - M. Petržela [-] (41. J. Čerych [-] ) , J. Vlk [-] , M. Piler [-] , J. Klucska [-] , P. Klucska [-] (72. M. Borovička [-] ) , M. Kaše [-] , J. Puk [-] , L. Chalupník [-] , M. Novotný [-] , T. Mojko [-]

Počet diváků: 37. Rozhodčí: MYŠKA Michal - PAZDERA Josef (N), SEMERÁD Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.