Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobré Pole doma přenechalo body Tuklatům


Branky


0

Šlágr kola se odehrával v Dobrém Poli, kde hostovaly páté Tuklaty. Domácí se ujali vedení, ale hosté těsně před poločasovou přestávkou skóre otočili. Po pauze Vojtěch Lachman svojí druhou brankou v utkání zvýšil rozdíl. Domácí sice ještě snížili, ale Tuklaty pečetily skóre minutu před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuklaty otočily v závěru poločasu

Utkání bylo od začátku bojovné, v týmu hostů vyčníval zejména David Jambor, s kterým měla domácí obrana velké problémy. Hra se přelévala a utkání bylo vyrovnané. Již v patnácté minutě měl dobropolský Hozman před sebou odkrytou branku po centru Švrčuly, ale nedokázal zakončit. Ve dvacáté minutě se domácím zadařilo díky Ondřejovi Štefančíkovi. Jeho střelu z dálky tečoval smolně jediný hráč ve zdi, Lachman, k tyči a Pazdera nestihl zasáhnout - 1:0. Tuklatům se podařilo skóre otočit na konci poločasu, kdy se parádně trefil Vojtěch Lachman. Po dlouhém centru na hranici velkého vápna „polonůžkama“ uklidil míč k tyči -1:1. Hned po vyrovnání přišel druhý šok pro Dobré Pole. Hosté využili rychlý útok, odkop od brány vyslal do brejku Davida Bazala, který krásně přeloboval brankáře. Poločas 1:2 pro Čechii…

 

Tlak Dobráče k vyrovnání nevedl

Druhý poločas začali lépe hostující hráči a po patnácti minutách vytěžili branku, Vojtěch Lachman svojí druhou brankou v zápase zvýšil na 1:3. Logicky pak přišel tlak Dobrého Pole. Tuklaty se nemohli vymanit od vlastní branky, ale až na výjimky si domácí netvořili gólovky. Pokud ano, tak je vychytal Pazdera. V sedmdesáté minutě se domácí přece jen dočkali a Martin Hozman snížil na 2:3. Hosté sice reklamovali ofsajd, ale rozhodčí branku uznal. V samotném závěru zápasu šel do rychlého brejku Miloslav Goll a stanovil konečný výsledek 2:4. Do konce utkání zbývaly s nastavením dvě minuty a to už bylo pro domácí málo.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Daniel Švrčula, hráč: Utkání bylo vyrovnané. Tlak který jsme si vytvořili v druhém poločase se dal očekávat, protože se hosté již nepotřebovali tlačit dopředu. Bohužel ani vyložené šance jsme neproměnili. Proto hosté utkání zaslouženě vyhráli.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Po domácí ztrátě s Liblicema, kdy jsme doplatili na proměňování šancí, jsme dorazili do Dobrého Pole odhodláni vybojovat nějaký ten bodík. Dobré Pole bylo po podzimu mezi adepty na postup a tak jsme věděli, že budeme muset podat dobrý výkon, abychom měli nějakou šanci. Do zápasu jsme nemohli využít Davida Procházku, který je zraněný, ve 40. minutě musel odstoupit Jirka Halgaš, po faulu domácích měl roztržené obočí. Nám se tak rozpadla středová řada, ale museli jsme se s tím poprat. Sice jsme prohrávali, ale podařilo se do poločasu otičit skóre. V druhé jsme zvýšili na 1:3 a domácí začali tlačit. Dovolili jsme jim ale jen snížit. Čechie vybojovala 3 body a jak jsi hráči cení výhru bylo vidět už při 4. brance a následným pokřikem v kabině!



Sestavy


Sokol Dobré Pole
J. Cink [-] - O. Štefančík [-] , J. Svoboda [-] , J. Žirovnický [-] , M. Hozman [-] - K. Páral [-] , M. Vosecký [-] (71. J. Strejček [-] ) , D. Špička [-] , J. Pavlíček [-] - D. Švrčula [-] (66. O. Beránek [-] ) , J. Čermák [-] (76. T. Kušta [-] ) -

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - L. Werbynský [-] , D. Bazal [-] , D. Binder [-] , V. Lachman [-] , D. Jambor [-] , J. Halgaš [-] (46. R. Fouček [-] ) , M. Goll [-] , P. Jambor [-] , R. Nešpor [-] , V. Procházka [-]

Hráči zápasu: M. Goll , D. Jambor , V. Lachman .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Němeček Josef - VILÍMEK Jaroslav (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.