Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí potvrdilo svou roli favorita


Branky


0

V sobotu se odehrálo derby dvou týmů z opačných pólů tabulky. Podzimní klání zvítězily Teplice, o druhý pokus se ucházel celek z Meziměstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Meziměstí

Zápas začal v režii domácích. Hned v 2. minutě zápasu se dokázal po rychlém brejku prosadit Kubeček. Ovšem, Meziměstí neusnulo na vavřínech a ofenzivní snaha týmu byla skutečně obdivuhodná. Netrvalo dlouho a v 11. minutě zvyšuje na 2:0 Šprinc. Teplice se po druhém gólu oklepaly, a zápas začal nabírat ofenzivní obrátky i na straně hostí. V 19. minutě, se zúročila snaha Teplic, a na 2:1 snižuje Fichtner. Do poločasu se hrál fotbal, takříkajíc, nahoru a dolů. Blíže gólu bylo Meziměstí, ale jeho snažení likvidovala doposud důsledná Teplická defenziva. Schylovalo se k pomalu k závěru poločasu, když náhle ve 37. minutě srovnává na 2:2 Otta. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Rozklad Teplické obrany

 Začátek druhého poločasu téměř kopíroval první. Meziměstí je útočně aktivní a již v 50. minutě se ujímá vedení zásluhou volného přímého kopu, kterého se ujal u poloviny hřiště Ptáček, střela  je zamýšlena původně jako centr, ale nakoce skončí těsně pod břevnem a domácí obránce si zapisuje svůj premiérový gól v dresu Meziměstí. Dále se v útoku dařilo převážně domácím, kteří byli opravdu silným týmem s betonovou obranou. V 75. minutě navyšuje skóre Šolc, 4:2. K závěru utkání se ještě jednou prosadil Šolc, konkrétně v 81. minutě a připisuje si na svůj účet další trefu v zápase. Konec utkání byl odpískán v 91. minutě, kdy rozhodčí Nymsa uzavírá, na góly vydařené, utkání. Bez mála 100 diváků vidělo zajisté atraktivní podívanou, se šťastnějším koncem pro domáci. Meziměstí vítězí nad Teplicemi 5:2.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - J. Krosnář [-] (57. P. Bouška [-] ) , P. Šolc [-] , A. Poliak [-] , P. Šprinc [-] , J. Kubeček [-] (83. A. Borůvka [-] ) , R. Jirásek [-] , M. Tomek [-] (75. J. Matusek [-] ) , P. Urban [-] , L. Hanák [-] , P. Ptáček [-]

TJ Slavoj Teplice nad Metují
O. Tauchman [-] - M. Matouš [-] , L. Pásler [-] , P. Šubrt [-] (51. D. Kretschmer [-] ) , J. Šprinc [-] - T. Otta [-] , Z. Fichtner [-] , V. Kuchta [-] (60. D. Kretschmer [-] ) , M. Veselik [-] (83. T. Řeháček [-] ) , P. Filip [-] (53. T. Řeháček [-] ) - D. Kalaš [-] -

ŽK: 90. A. Borůvka - 26. M. Matouš , 54. P. Filip , 76. L. Pásler .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Nymsa Jakub - KLEČÁK Marek, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.