2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Babí potrápilo Jaroměř, ale na body to nestačilo


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól pro Jaroměř

V sobotu nás také čekal souboj mezi Babím a první Jaroměří, která se musela obejít bez dvou stálic, brankáře Kořena a střelce Seifert. Domácí začali ohrožovat branku hostů již ve 3.
minutě, kdy se do gólové šance dostal Ulrych, ale při samostatném nájezdu se nedokázal prosadit. O chvíli později se vhazování ujal Böhm, jehož dlouhý nához skončil na noze Víta, který trefil jen boční síť. Poté se hra vyrovnala a hrálo se převážně ve středu pole a tak oba brankáři byli téměř bez práce. Až ve 21. minutě zahrával Beneš volný přímý kop od pomezní čary až na zadní tyč, kde číhal Rejchrt, ten hlavičkou poslal míč na volného Rupricha a ten uklidil míč za záda Bryksiho. Ve 35. minutě došlo k zaváhání rozhodčího, když po centru Ulrycha zahrál úmyslně rukou jeden z hostů, ale rozhodčí nechal tuto situaci bez povšimnutí. Na konci poločasu ještě Ulrych zazvonil na břevno hostující branky.

Utrápený druhý poločas

Po poločase chtěli domácí určitě přidat na aktivitě a dát další branky, ale ve hře se jejich síla dnes moc neukázala. Naopak v 55. minutě  se opět měnilo skóre, kdy se po dlouhém nákopu Novotného dostal do šance Petr Bryksi a jeho střela skončila v brance a vyrovnala stav utkání na 1:1. Domácí našli rychle odpověď, když v 57. minutě se znovu měnilo skóre, jelikož po přihrávce Víta se prezentoval technickou střelou nestárnoucí J. Beneš a „Jarák“ šel znovu do vedení. Do poslední šance se dostal střídající Ahmeti, který se nedokázal prosadit po přihrávce Böhma. 



Sestavy


FK Jaroměř B
J. Schejbal [-] - L. Böhm [-] , R. Ulrych [-] (84. E. Ameti [-] ) , L. Rejchrt [-] , J. Beneš [-] , T. Vít [-] , V. Ruprich [-] , J. Bano [-] , F. Klíž [-] , J. Emlar [-] (71. K. Hekele [-] ) , D. Valášek [-]

SK Babí
P. Bryksi [-] - J. Novotný [-] , P. Adámek [-] , J. Bálek [-] , M. Ansorge [-] (46. O. Svoboda [-] ) - P. Perger [-] (68. A. Voborník [-] ) , P. Bryksi [-] , S. David [-] , M. Hron [-] (83. P. Liška [-] ) - T. Fidler [-] , M. Schrötter [-] -

ŽK: 38. J. Beneš , 42. F. Klíž , 59. T. Vít , 85. E. Ameti - 78. M. Hron , 84. J. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - MACEK Tomáš, KLEČÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.