Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cvikov se nakonec udržel v soutěži


Branky


0

Domácí tým z Cvikova, konkrétně béčko, dnes hostil výběr z Valtinova. Oběma celkům šlo o dost, byť na záchranu Valtinova bylo zapotřebí extrémního štěstí, které nakonec nevyšlo. Cvikov tak v přeboru pokračuje i pro příští ročník...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valtinov nezačal vůbec dobře

Již po čtyřech minutách hosté prohrávali, zase. Bohužel, toto pravidlo platilo po většinu sezóny a i proto hostující zadácí Valtinova musejí o soutěž níže. Ve 2. minutě se dokázal jako první, prosadit Eduard Coufal a poslal domácí do vedení 1:0. Přišla i rychlá branka číslo dvě, o kterou se právě ve 4. minutě, zasloužil Michal Adlt a hosté, hned zkraje zápasu, byli téméř na kolenou. Valtinov ovšem nic nezabalil a dokázal si vypracovat příležitost pro snižující branku. Postaral se o ni v 11. minutě Jarda Štembera. Poté, ve 25. minutě, se důležitou trefou uvedl Jan Zelený a skóre dokázal vyrovnat. Jenže domácí opět šlápli na plyn a ve 38. minutě znovu získali vedení. To, měl na svědomí Petr Rokoš a po jeho brance se hráči pakovali do kabin. Stav 3:2.

Domácí nakonec ovládli svou půdu

Opět branka hned v úvodních minutách. Domácí Patrik Zvára využil svou šanci a potvrzoval skóre na 4:2. Cvikovští byli i nadále v zápasu lepším celkem a potvrzovali to zejména hrou na jeden dotek, přičemž pořádně hostující obránce proháněli. Byli navíc posíleni o hráče z áčka, protože ještě pořád šlo o udržení v lize. Nápomocní hráči se tedy nakonec osvědčili a i díky nim, nebyl pro domácí problém, si utkání pohlídat. Poslední ligové klání zvládli lépe domácí borci a vítězstvím 4:2, a vše pro ně nakonec dopadlo dobře, alespoň prozatím.



Ohlasy k zápasu


FK Cvikov B
Karel Holoun (trenér Cvikova): No, liga dopadla tak, jak dopadla, takže uvidíme přes léto, co s tím s vedením týmu provedeme. Od zápasu jsme dnes čekali dobrý výkon našich, protože jsme byli posíleni o hráče z áčka, kteří nám dnes velmi pomohli. My jsme poté očekávali, že bychom v utkání mohli mít většinovou převahu a to se i potvrdilo. Z hráčů musím vyzdvihnout Tomáše Bobeláka, Pavla Brenna, ale také našeho kapitána týmu Martina Žáka.

TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): My jsme věděli, že už nám asi nic nepomůže, takže podle toho dnešní zápas vypadal. Samotné hráče pak chytali křeče a i ti musí být rádi, že už je konec, byť s trpkou chutí sestupu. Z hráčů bych asi vypíchl kapitána Zdeňka Ptáčka a možná i toho druhého Ptáčka Lukáše.



Sestavy


FK Cvikov B
F. Švorc [-] - M. Adlt [-] , M. Žák [-] , P. Rokoš [-] - P. Zvára [-] , P. Brenn [-] , E. Coufal [-] , J. Jirák [-] - J. Beneš [-] , J. Moravec [-] , T. Bobelák [-]

TJ Slavoj Velký Valtinov
J. Vimer [-] - M. Bezděkovský [-] , V. Zelený [-] - L. Novák [-] , J. Zelený [-] - M. Pýcha [-] - F. Sucharda [-] , Z. Ptáček [-] , L. Ptáček [-] , J. Štembera [-] , O. Košek [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Volf Pavel - HRBÁČEK Jan, TYKVA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.