3:0
(2:2) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bukovanech se odehrál bláznivý zápas


Branky


0

Poslední a poněkud divoké utkání bylo na programu dne v Bukovanech. Oběma celkům už ani o nic nešlo a tak se čekal pohodový zápas, který byl ovšem zdramatizován výkony sudích, kteří se, podle mnoha výpovědí, předvedli dosti kontroverzními výkony... EDIT: Kontumace 3:0 pro Bukovany z důvodu inzultace hráčem H. Police.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hádavý poločas

Mělo to být poslední a užité utkání. Týmům šlo jen o to, aby si na závěr neudělali ostudu, takže jsme se na pohledné utkání, těšili právem. Bohužel tomu tak úplně nebylo. Už ze začátku domácí slavili branku, o kterou se postaral Kočí Josef a domácí byli ve vedení. Ve 12. minutě ovšem srovnával Miroslav Flieger a sporné situace se začali rodit. Sudí, byť samozřejmě nezpochybňujeme jeho verdikty, se postaral o slušný rozruch a to nejen mezi fanoušky. Poté, ve 26. minutě, získaly Bukovany znovu převahu a těžily z toho branku. Přesně se dokázal trefit Ladislav Kýček. Hosté ovšem do poločasu vyrovnali, zásluhou Michala Bizoně a do šaten se nakonec šlo za smírného stavu 2:2.

Holomajzna, zápas se nedohrál

Druhá půle byla pro diváka spíše utrpením, než příjemným požitkem a opět hráli roli emoce při reakci na rozhodnutí sudích, především pana Mengra, který byl i dokonce nařčen, že na ukání dorazil pod vlivem alkoholu. Těžko říci, kde byla pravda, faktem ovšem zůstává, že po rozhodující brance Lukáše Svobody v 69. minutě, se to na hřišti začalo hádat natolik, že hlavní sudí musel ukončit utkání již v 73. minutě. Důvodem předčasného konce utkání byla inzultace rozhodčího a také bolesti hlavy hlavního sudího... Výsledek byl za téhož stavu 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Police
Stanislav Kadlec (trenér Police): Těžko něco říci k dnešnímu utkání. Všichni tu dobře víme, jaká byla situace, co se rozhodčích týče, ale je zbytečné se k tomu vyjadřovat. Dnešní fotbal určitě nebyl fotbalem pro diváky a předčasné ukončení mluví samo za sebe.



Sestavy


TJ Družba Bukovany
T. Fišer [-] - M. Stránský [-] , J. Kočí [-] , Z. Fertig [-] , J. Vorlík [-] , L. Kýček [-] , D. Vetešník [-] , M. Ramík [-] , J. Michel [-] , D. Zátka [-] , L. Svoboda [-]

TJ Sokol Horní Police
P. Jánský [-] - M. Bizoň [-] , M. Flieger [-] , L. Šamša [-] , M. Vágner [-] - T. Benda [-] , P. Heřmánek [-] , S. Kadlec [-] , M. Bizoň [-] - P. Nývlt [-] , D. Kalina [-]

ŽK: 49. P. Nývlt , 56. T. Benda , 65. P. Heřmánek . ČK: 73. P. Heřmánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mengr Jiří - PAULUS Petr, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.