Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žandov doma dokázal porazit Valtinov


0

Tým z Valtinova má problémy, co se umístění na stestupových příčkách týče. Po minulém vítězství nad Kamenicí hosté doufají, že se konečně chytili a dokáží se v soutěži udržet. Proti bylo ovšem družstvo domácího Žandova...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězná půle pro hosty

Domácí začali neskutečně. Jejich první akce hned skončila brankou, když se ve 3. minutě dokázal prosadit Ondřej Džudža, který utekl obraně hostů a nekompromisní střelou k tyči otevřel skóre utkání. Hosté sice hráli proti větru, ale i tak se pokoušeli se zápasem něco udělat, byť bez efektivity v zakončení. Naopak domácí měli ještě ke konci půle své šance, ovšem ani ty se nepotkali s úspěchem v podobě další branky. Stav na konci první půle tedy 1:0.

Domácí zápas nepustili, naopak

Druhá půle měla dost společného s tou první, hlavně co se brzkých branek týče. Zase to byli domácí, kteří chvilku po hvizdu slavili další branku. Prosazoval se Pavel Štrupl a to hned dvakrát. Svou první branku zaznamenal v 50. minutě a tu druhou v minutě 53. a dokázal tak překonat obranu hostů, která při jeho bránění zaváhala. Hosté ovšem nic nezabalili a snažili se soupeře dohnat. Povedla se jim i kontaktní branka na 3:1, kterou proměnil Filip Čermák v 61. minutě. Poté se ovšem pěknými akcemi blýskli domácí, kteří navíc pohledné kombinace dokázali přetavit v další branku v 88. minutě, která byla připsána na účet Pavla Štrupla a znamenala pro něj branku číslo tři. Právě on totiž, prakticky do prázdné brány, zakončoval a kompletoval hattrick. Nakonec však v posledních minutách zápasu přišla chyba domácí obrany a i Libor Novák zakončoval po odrazu míče od gólmana do prázdné brány a alespoň tak kosmeticky upravil skóre na konečných 4:2. Valtinov tak stále bojuje o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (Žandov): Po tom, co jsme tři kola za sebou prohráli a naše hra byla špatná, tak jsme si s posledním v tabulce chtěli napravit reputaci. Povedlo se a díky tomuto vítězství se nám zase zvedlo sebevědomí, které se v závěru ligy bude jistě hodit. Uvidíme, jak to půjde dále. Hráči utkání jsou Štrupl, který byl v každém jeho zakončení nekompromisní a Džudža, který si se střelcem hattricku výborně rozuměl hlavně směrem dopředu.

TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): Očekávání? Nebyli jsme kompletní, takže s tím se jen těžko vyhrává. Hráčem utkání je od nás Zelený Jan, protože z našeho týmu byl na hřišti nejlepší.



Sestavy


TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - P. Štrupl [-] , T. Matějček [-] , J. Štěpánek [-] (46. J. Lhotka [-] ) , T. Miko [-] , L. Vaníček [-] , O. Džudža [-] , J. Semerád [-] , P. Boháč [-] , T. Vaníček [-] , M. Šlechta [-]

TJ Slavoj Velký Valtinov
O. Wágner [-] - J. Zelený [-] - L. Novák [-] , O. Košek [-] , J. Kovalev [-] , L. Doubek [-] - J. Pýcha [-] - M. Pýcha [-] , F. Sucharda [-] (70. J. Štembera [-] ) , D. Čermák [-] (15. P. Nemeš [-] ) , F. Čermák [-]

ŽK: 64. J. Pýcha .
Hráči zápasu: O. Džudža , P. Štrupl - J. Zelený .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kapoun Karel - JÁNSKÝ Josef, PLUHAŘ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.