Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

17.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vykradli stadion ve Svoru


0

Svorští se za poslední zápasy poněkud propadli tabulkou a dnes to jistě chtěli napravit. Proti byl ovšem celek ze Žandova, který zajímavé utkání nakonec ovládl ve svůj prospěch...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný poločas pro hosty

Žandovští měli otěže na své straně již od začátku utkání. V 7. minutě se dokázal prosadit Jaroslav Semerád a hra dostala spád. Terén byl po víkendové sprše pořádně podmáčený a v celém přeboru tak panovalo spíše bahno, než idální zeleň na hřištích. To ale hosty neodradilo a přidali i další branku. Ve 35. minutě se druhou branou pro Žandov trefil Martin Šlechta a vše již nasvědčovalo tomu, jak že první polovina hry dopadne. To ovšem nebylo vše. Těsně před koncem půle, přesně ve 43. minutě kompletoval brankou efektivní poločas pro hosty Josef Lhotka a do šaten se tedy šlo za stavu 0:3.

Obrat se nečekal, hosté si vše pohlídali

Svor se určitě pokoušel o vyrovnání, ale pár minut po odpískání začátku půle, přišla smolná chvíle pro domácí, kteří toho už teď jistě měli plné zuby. Červenou kartu fasoval Laipold Leoš, který se přes celé hřiště rozeběhl a vyloženě "sejmul" protihráče a tudíž přišlo to, co přijít mělo, tedy vyloučení v 58. minutě. Pro domácí výrazné oslabení, navíc když prohrávali o tři branky. Záblesk naděje přišel v 70. minutě kdy se o snížení na 3:1 postaral Libor Kořínek a zaszanemal první branku Svoru. V 77. minutě přišel další snižující gól. Na 3:2 dával Jaroslav Barvíř, ale tím to neskončilo. V tu samou minutu byl za další hrubé chování, tentokrát slovní, vyloučen Aleš Urban, který způsobil další ránu pro domácí. Hosté si poté vzít body nenechali a v 86. minutě se zasloužili o další branku, kterou spáchal opět Martin Šlechta a bylo hotovo. Konečné skóre 2:4 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Svor
Ondřej Košťák (gólman hostů): My jsme tam jeli pro tři body. Doufali jsme, že je získáme, protože Svor je hratelný. Navíc nám rozhodčí sice dal červenou, ale soupeři také a hned dvě. Body bereme zaslouženě.




Sestavy


TJ Jiskra Svor
D. Ladislav [-] - M. Bertalan [-] , J. Barvíř [-] , L. Kužel [-] (6. O. Machara [-] ) , M. Drábek [-] , J. Vondráček [-] , A. Urban [-] , J. Smeták [-] (12. D. Koten [-] ) , F. Houžvička [-] , L. Kořínek [-] , P. Jahvodka [-] (46. L. Laipold [-] )

TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - J. Štěpánek [-] , T. Miko [-] (80. Z. Brož [-] ) , T. Matějček [-] (86. M. Plaček [-] ) , J. Lhotka [-] , L. Vaníček [-] , J. Semerád [-] , O. Mládek [-] , P. Boháč [-] , T. Vaníček [-] , M. Šlechta [-]

ŽK: 57. L. Kořínek , 60. F. Houžvička , 75. M. Drábek - 57. J. Semerád , 57. M. Šlechta , 71. P. Boháč , 77. T. Vaníček . ČK: 58. L. Laipold , 77. A. Urban - 81. P. Boháč .
Hráči zápasu: M. Šlechta , J. Lhotka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: German st. Robert - PLUHAŘ Václav (N), LADISLAV Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.