3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

23.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brniště doma utkání zvládlo


Branky


22. M. Kopecký , 44. J. Löbl (p.) , 85. M. Kopecký
0

Oldřichov byl dalším týmem, který musel čelit nepříznivému terénu na půdě Brniště. V tabulce na tom byli jasně lépe domácí a naopak hosté budou bojovat o to, aby neskončili na místě posledním...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 pro domácí

Utkání začalo docela svižně. Brniště totiž na soupeře vlétlo a snažilo se o brzkou branku, která ovšem nepadla. I hosté měli své šance, především tu z přímého kopu, která ale se smůlou nezapadla do sítě domácích. Poté, ve 22. minutě, se dokázal jako první v utkání prosadit Michal Kopecký a poslal domácí do vedení. Hosté nezaostávali a i oni si dokázali vypracovat další šance, které se ovšem míjeli s efektivitou jako po celou první půli. Nakonec ještě před odchodem do šaten skóroval Jaroslav Löbl z pokutového kopu ve 44. minutě a zařídil poločasový výsledek 2:0 pro domácí.

Hosté málem zdramatizovali utkání

Oldřichov se nechtěl nechat zahanbit a do druhé půle vstupil v jiném rozpoložení, než v půli první. Hosté začali domácím přitápět a na hřišti to bylo znát. Jejich šance ovšem stále nekončili brankou, ať už šlo o standardky, rohové kopy či jiné šance. Dokonce ani v polovině půle neproměnili penaltu, kterou skvěle vychytal Milan Trégr a nedovolil náznak zvratu. Domácí ovšem také pálili šanci za šancí, třeba když z metru přestřelili bránu, jmenovitě to měl na svědomí Martin Větrovský. V 85. minutě poté přidával další branku opět Michal Kopecký a Oldřichov již byl na kolenou, protože jejich neschopnost v zakončení, podtržená smůlou, musela být skutečně frustrující. Konečné znění výsledku tedy 3:0 pro domácí Brniště.



Ohlasy k zápasu


FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Oldřichov je někde na konci a proto jsme čekali, že podle toho i hra bude vypadat. Oba celky sice měli své šance, ale my jsme alespoň tři z nich proměnili, neboť šancí bylo na dva zápasy, ale ty už jsme v branky nedokázali proměnit. Body jsme splnili, ale se hrou nejsme spokojeni.

TJ Jiskra Nový Oldřichov
Pavel Sedláček (hráč Oldřichova): Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. Už jen kvůli hřišti, které je zde velice těžké. My jsme se s tím porvali, ovšem na body jsme dnes nedosáhli.



Sestavy


FK Brniště
M. Trégr [-] - M. Kopecký [-] , P. Luft [-] , J. Löbl [-] , P. Kopecký [-] , J. Trégr [-] , J. Kvasnička [-] , P. Gutkais [-] , P. Luft [-] , D. Luft [-] , P. Luft [-]

TJ Jiskra Nový Oldřichov
O. Vitouš [-] - M. Venclíček [-] , J. Tyrš [-] , J. Šrédl [-] , M. Satranský [-] , M. Vitouš [-] , P. Nemlein [-] , P. Sedláček [-] , Z. Veselý [-] , M. Semerád [-] , J. Dvoram [-]

Hráči zápasu: M. Trégr , P. Kopecký , P. Gutkais .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Bahník Martin - MENGR Jiří, JEDINÝ Igor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.