3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:00

19.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okna doma nezaváhala


Branky


0

Domácí se nachází ve středu tabulky a Zahrádky jsou dva body nad nimi. Tento stav ovšem trval jen do dnešního dne, kdy se celky prozměnu na pozicích vystřídaly. Vyrovnaný zápas tak dopadl lépe pro domácí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

První branka přišla z kopaček Šalyho Ctibora, který se prosadil po samostatném průniku a otevíral skóre utkání na 1:0. Za pět minut ovšem domácí srovnali. Zásluha patří Josefovi Salačovi, který tak odvrátil psychologickou výhodu hostů. Domácí jakoby si řekli, že poločas za každou cenu urvou a ve 31.minutě se znovu prosadil Salač Josef a utkání znovu bylo v rukou domácích. Zahrádky se již na odpor nezmohly a branku již nedaly. To bylo z první půle vše a my se pojďme vrhnout na půli druhou. Stav 1:0.

Okna nedopustila zaváhání

Okenští se nechtěli připravit o body a podle toho se i snažili hrát. V 59. minutě zvýšil náskok domácích Vojta Mojžíš a hosté věděli, jak moc těžké nyní bude utkání otočit. Snažili se, jenže bez efektivity, až do 82. minuty, kdy alespoň snížil Ondřej Moravec a kosmeticky upravoval skóre. To bylo vše a v závěru se hosté nepostarali o vyrovnání, které by je automaticky poslalo do penalt. Domácí tedy uhájili své vedení v konečném znění 3:2 a svého soka tak v tabulce přeskočili a vedou o bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Okna
Michal Grolmus (gólman Oken): Chtěli jsme určitě vyhrát, když jsme hráli doma. U nich se nám pravidelně nedaří a naopak u nás doma se zase nedaří jim. Splnili jsme tedy to, co jsme si předsevzali.




Sestavy


TJ Okna
M. Grolmus [-] - T. Vávra [-] , M. Zlatník [-] , P. Vlasák [-] , D. Svoboda [-] - J. Knödl [-] , P. Mádl [-] (75. L. Novotný [-] ) , M. Henc [-] , J. Hupka [-] (85. J. Zeman [-] ) - J. Salač [-] (75. L. Doleček [-] ) , V. Mojžíš [-] (88. M. Jaroš [-] )

TJ SOKOL Zahrádky
T. Kádě [-] - K. Chladík [-] , J. Rous [-] , L. Wencelius [-] , L. Chladík [-] - C. Šaly [-] (46. J. Petr [-] ) , T. Pospíšil [-] , M. Chvojka [-] (67. J. Knoflíček [-] ) - R. Till [-] (46. J. Klíč [-] ) , O. Moravec [-] , P. Vlach [-]

ŽK: 75. J. Hupka - 73. O. Moravec , 76. J. Petr , 77. K. Chladík .
Hráči zápasu: J. Salač .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: German st. Robert - BAHNÍK Martin, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.